Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Bu evi hangi programla en iyi seķilde boyarız?

Yapay zekalarla şimdi uğraştım biraz ama bakıyorumda istediğimizi henüz yapamıyorlar. Photoshop`la evin duvarını iyice seçip renk ayarlarıyla oynamak lazım. Biraz uğraştırır ama senin kendin yapman lazım ne istediğine karar vermek adına.
  2. xxxZAURxxx

Herkes tasarladığı Wallpaper`i atsın kaynak dosyasıyla beraber.

Selam arkadaşlar belki derdimi anlarsınız. Googleda gözümü yormayacak wallpaper ara ara belki 3 saattir resim çevir-çevir ama İstediğimi bulamadım. Beğenmeme nedenimse doğa resimleri arıyordum mesela ama hep yapayzekalı yada gerçek olmayan resimler sunuyor. Gerçek doğa resimi oluncada...
  3. xxxZAURxxx

Tasarımı pekte başaramayan fazlaca adam varmış.

Peki üretmeni istemiyorum. Para harcama abi. O zaman tasarım yap Solidworks yada Autocad 3d`de. Tasarım yapmak ve bir yapını en iyi duruma getirmek parayla değil ya Sadece resimleri attım. Yap sende bir özel tasarım ki şu 120mm pervaneleri gölgede bıraksın. Çok sevinirim varya
  4. xxxZAURxxx

Abi bak bu yüzden biz ilk üretmediğimiz için mecbur kopyacı konumuna düşüyoruz. Anlatmak istediğim bu işte. İstersen yap veya yapma adamlar aldı piyasayı götürdü
  5. xxxZAURxxx

Aynen abi Sonuna kadar haklısın. İçimizden birisi demezmi? ulan ben daha iyisini tasarlarım Abi valla üzülüyorum bu duruma ya. İyi bir tasarımla Neler yapılabilir varya. İçimizde hiç mi yok tasarımcı felan? Bir söz varya Ayakkabımı giyebilirsin ama benim gibi yürüyemezsin. Amerikanın...
  6. xxxZAURxxx

Ya abi elin Amerikalısına bakıyorum. Adam napıyor bilir misin? 120 mm dandik pc fan alıp fanın pervanelerini kesip çıkarıyor. 3d baskıyla uçakların turbo fan pervanesini modelleyip 120mm fan için tasarlıyor. Görünümü ve performansı Piyasada satılan fanların 1000 tanesine 1000 basar. Hatta...
  7. xxxZAURxxx

Neden sormayın abi her şey göz önünde. Ne zaman oldu 3d yazıcılar çıktı çıkalı, gördüğüm bişey var. Ya birinin heykeli yapılıyor, ya Eyfel kulesi yapılıyor yada en fazla telefonu masada dik tutmaya yarayacak telefon standı yapılıyor. Başkada yapacak bişeyleri yok. En son kuyruk kıpırdatan...
  8. xxxZAURxxx

Edit iiçin komik videolar atarmısınız

Bu kanalın yaptığı Bruhhh serisi baya iyi editlenmiş. Küçük pencerede olan kısa videolar anın durumuna tam uyumlu Editlenmiş. Hem müziğide eğlenceli. Böyle birşeylere bak derim. Milyarda bir olasılıklar karşısına çıkıyor ve editliyor komik şekilde. 1662046542 Yaparsan böyle kaliteli...
Geri