Arama sonuçları: *

1. AEGON

Turkcell Fiber İnternet saşırtıcı hızlar

Geçici bir durum arada böyle hediyeler veriyor modemini resetlemediğin sürece gitmiyor hız 1 aya kadar bu hızda kullandım elektrik gidince tekrar normal hızımı aldım 😂
  2. AEGON

Turkcell gerçekten 1000mb veriyormu

Apartmanımda turkcellin kendi alt yapısı var 900 küsür hız veriyor bu zamana kadar 1 kere bile kesilme filan yaşamadım memnunum
  3. AEGON

Turkcell vs Vodafone vs Türk Telekom

Vodafone bölgende çekiyorsa güzel tarifeleri var şuanda 25 gb internet 1000 dk 250 sms ve sınırsız ınstagram, twitter, Facebook, youtube ve spotify paketini kullanıyorum 230 tl ödüyorum eskiden kaç gb internetim kalmış diye bakardım şimdi hiç bakmıyorum bazen wifi ye geçmeyi bile unutuyorum 😂
  4. AEGON

Superonline den bıktım !!

Kendi altyapısı ile yaklaşık 3 yıldır superonline 200 mbps lik paketini kullanıyorum 3 yıl boyunca 1 kez bile sorun yaşamadım modeminde veya başka biyerde sıkıntı olabilir.
  5. AEGON

Vodafone Geçilirmi ?

500 tl ceza ile bence vodafone na geçilmez bu kadar cayma çıktığına göre bayadır tt desindir bence cayma bedelinin bitmesini bekleyip geçiş yap.
  6. AEGON

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

8 ay kadar kullandım bu tarifeyi ama internetim yetmediği için vodafone nun sınırsız paketlerine geçtim 25 gb internetim var ama her şey sınırsız olduğu için google dan filan bişey aratırsam o 25 gb dan gidiyor 1 ayda 1 gb ı gitmiyor bile yani çekiyorsa vodafone sınırsız tarifeler çok iyi.
  7. AEGON

İnternet faturanız ne kadar?

Superonline 200-15 250 tl.
  8. AEGON

Öneri Superonline önerir misiniz ?

Valorant 5 ping. Cs de servera göre değişiyor 31 ping görüyorum genelde. Bf 2042 ve bf5 de oynuyorum ama pinge hiç bakmadım hocam.
  9. AEGON

Tv+ la birlikte kullanılıcaksan modem yanında olması lazım demişti bana kuruluma gelenler o yüzden salona yerleştirdim.
  10. AEGON

Dairenin kapısının ordan kablo sokup evin salonuna kadar getirdiler kabloyu kablolamayı çok temiz yaptılar bende Türknetten geçmiştim hafta sonları 60 mbps lere düşüyordu hız sabit 100 mbps alıyorum superonline da ping yükselmesi hız düşmesi hiç olmuyor ara arada hızım artıyor kendi kendine 100...
  11. AEGON

Yardım Turknet'i bıraktım. Yerine tavsiyeniz nedir?

Turkcell Superonline kullanıyorum memnunum.
  12. AEGON

Millenicomda konusabileceğim bi insan evladı?

Türknet, millenicom, türktelekom, Vodafone internetlerini kullandım şuan turkcell Superonline kullanıyorum kullandığım en iyi internet bu oldu hiç yavaşlama kopma yaşamadım geçebilirseniz kesinlikle Superonline na geçin.
  13. AEGON

Superonline'dan TurkNet'e geçmek mantıklı mı?

superonline nın kendi altyapısı mı bağlı evinde
  14. AEGON

NetSpeed' e Zam Geldi! 35Mbps 149₺/100Mbps 159₺ Oldu!

Turkcell superonline na 160 dan 2 senelik tahaddüt vermiştim 100 mbps paketi için. Bu dönemde uzun dönem tahaddüt en mantıklısı
  15. AEGON

Süperonline kullananlara duyurulur güzel bir 24 saat

Benimde öyleydi maalesef elektrik gitmesi ile birlikte eski hızıma kavuştum :)
  16. AEGON

Modemi kapat aç yapınca düzeldi benimde 19 dakikada bf5 indirdim :D
  17. AEGON

Bende hız artışı olmamış henüz
  18. AEGON

Turkcell 1000MBPS Hediye

Pc ye format atayım bari hızlı hızlı geri indiririm herşeyi 100 mbps yetmiyor 😀
  19. AEGON

Öneri 100 MBPS İSS ÖNERİSİ

Superonline nın yeni tarifelerinde 100 mbps i 170 tl ye filan veriyorlar sanırım senden neden 200 tl istediler acaba. Bende superonline nın 100 mbps lik paketini kullanıyorum tv+ la birlikte 2 yıl boyunca aylık 170 tl ödüyorum.
  20. AEGON

TURKCELL SUPERONLINE UST SINIR

Aynı mesaj banada geldi ne olduğunu anlıyamadım
Top Bottom