Neler Yeni

Öneri Superonline önerir misiniz ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
@55superx @timssy @AEGON ve özellikle @dostveviski hocam sizin aydında olduğunuz için ping durumlarınız neler oyunlarda lol(tr-west)-valorant-cs-PUBG-bf hangisini oynuyorsanız artık. Ortalama bişi söyleseniz yeterli.
LOL 20ms di, aslında valorant BF5 falan da oynadım ama Ping’e bakmak aklıma bile gelmedi açıkçası 😀

Kendi deneyimime göre Türk Telekom fiberine göre birkaç ms fazlaydı.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
@55superx @timssy @AEGON ve özellikle @dostveviski hocam sizin (aydında olduğunuz için) ping durumlarınız neler oyunlarda lol(tr-west)-valorant-cs-PUBG-bf hangisini oynuyorsanız artık. Ortalama bişi söyleseniz yeterli.
Hocam ben istanbuldayım. Valorant TR sabit 5-8 ping. Londra 50 ping. CS tam hatırlamıyorum ama 40 falandı sanırım.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
@55superx @timssy @AEGON ve özellikle @dostveviski hocam sizin (aydında olduğunuz için) ping durumlarınız neler oyunlarda lol(tr-west)-valorant-cs-PUBG-bf hangisini oynuyorsanız artık. Ortalama bişi söyleseniz yeterli.
Valorant 5 ping. Cs de servera göre değişiyor 31 ping görüyorum genelde. Bf 2042 ve bf5 de oynuyorum ama pinge hiç bakmadım hocam.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
LOL 20ms di, aslında valorant BF5 falan da oynadım ama Ping’e bakmak aklıma bile gelmedi açıkçası 😀

Kendi deneyimime göre Türk Telekom fiberine göre birkaç ms fazlaydı.
Hocam ben istanbuldayım. Valorant TR sabit 5-8 ping. Londra 50 ping. CS tam hatırlamıyorum ama 40 falandı sanırım.
Valorant 5 ping. Cs de servera göre değişiyor 31 ping görüyorum genelde. Bf 2042 ve bf5 de oynuyorum ama pinge hiç bakmadım hocam.
Anladım teşekkürler yardımlarınız için.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
Altyapı hakkında hiç bilgim yok sadece altta kutu var olduğunu biliyorum böyle gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Superonline geçme sebebimde sadece onun alt yapısı var diğer iss geçsem tt üzerinden vercek yine aynı hızı alıcam 60-75 arası falan 240tl fazla gelmeye başladı bu hızlara.
G-pon. Aynı kutudan bizde de var ve 1gbps internet var şuan. Öneririm.

etnetalw

80+ Bronze
Türknetden sıkıldım hatta bıktım. Az önce adamlara canlı destekten soru sordum aylık 3tb download işlemi yapsam sorun olurmu diye sonra aramışlar beni ve açamadım daha sonra interneti aç kapa yaptılar ve upload hızımı düşürdüler. Neymiş türk telekom test aşamasındaymış 15 upload arada 15-8 arası değişiklik göstebilirmiş. 15 yaptıkları günden bu yana 8 olmamıştı hiç ellemeseler sorun yoktu yani. Her neyse zaten pahalıda gelmeye başladı artık superonline geçmeyi düşüyorum önerir misiniz akşamları hız düşmeleri falan olur mu ? Geçersem hangi paket daha mantıklı ? Kurulum aşaması falan nasıl oluyor binada fiber var gözüküyor ama dairede yok daireye nasıl getirirler kapının yanına delik falan mı açarlar ? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız rica etsem ?
Türktelekom altyapısı alternatif firmalardan devam et bence. Veya süperonline altyapısında millenicom düşünebilirsin.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Türktelekom altyapısı alternatif firmalardan devam et bence. Veya süperonline altyapısında millenicom düşünebilirsin.
Türk telekom altyapısı kullanmak istemiyorum artık 65-75 hız alıp 200tl küsur ödeyeceğime superonline daha hızlı ve uygun fiyatlı bide fiber alt yapısı var o yüzden istiyorum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,829
İsim
Mert Can Ergün
Tavsiye ederim bizim burda sadece turkcell süperonline var normalde vdsl alt yapı türk telekom bir günde yaptılar 1000 download kullanıyorum türkcell tv yok

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,829
İsim
Mert Can Ergün

dostveviski

80+ Bronze
artık aydın da değilim hocam ailem orada ama hatırladığım kadarıyla valorant 20-30, Cs' de max 60-65 olması lazım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin
Türknetden sıkıldım hatta bıktım. Az önce adamlara canlı destekten soru sordum aylık 3tb download işlemi yapsam sorun olurmu diye sonra aramışlar beni ve açamadım daha sonra interneti aç kapa yaptılar ve upload hızımı düşürdüler. Neymiş türk telekom test aşamasındaymış 15 upload arada 15-8 arası değişiklik göstebilirmiş. 15 yaptıkları günden bu yana 8 olmamıştı hiç ellemeseler sorun yoktu yani. Her neyse zaten pahalıda gelmeye başladı artık superonline geçmeyi düşüyorum önerir misiniz akşamları hız düşmeleri falan olur mu ? Geçersem hangi paket daha mantıklı ? Kurulum aşaması falan nasıl oluyor binada fiber var gözüküyor ama dairede yok daireye nasıl getirirler kapının yanına delik falan mı açarlar ? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız rica etsem ?
2 seneden fazladır kullanıyorum, çok memnunum. Halen müşteri hizmetlerini aramadım. Kurulum aşamasında delikleri biz kendimiz açmıştık ama yanlış hatırlamıyorsam silikon tabancalarıyla beraber matkapları falan da getiriyorlar. Yani rica edersen kutudan çıkan kablonun geçeceği yerden delik açabilirler. Paket olarak 200 ya da 500 Mbps paketlere bakabilirsin. Çorlu da oturuyorum. CS de en düşük 30 ms en yüksekte 50 ms gibi değerler alıyorum. Sunucuya göre değişiyor. Genellikle 33 ms falan alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,033,626
Üyeler
163,859
Son üye
Skys3a
Top Bottom