Hocam ben 5070 i 2k da oynuyorum 2. Monitörüm 1080p görüntü kalitesi olarak çok fark var bende genelde cs2,bf6 ve pubg oynuyorum bütçen varsa hiç düşünme geç
Hocam honor magic 7 pro ve ıphone daki face ıd yi kullandıktan sonra samsungun 10 sene geriden geldiğini net bir şekilde söyleyebilirim çalışıyor evet ama...
Hocam bu da ayrı bir durum çünkü şuan Türkiye'deki cihazlarda yazılım seviyesinde farklılıklar bulunuyor.
Ben HB üzerinden sıfır olarak aldım Kanada...
Iphone 16 pro max den geçtim bende honor magic 7 pro ya 6 ay kadar kullandım bahsettiğin sorunların hiç birini yaşamadım kendi kaşıntımdan dolayı s25 ultra...
Kısa bir süre önce sattım yazılım olarak android kısmında en iyilerinden biri olsada 10 yıl önceki parmak izini ve yüz tanımayı kullanması şaka gibi aynı...
El freni en çok rallide kullanılıyor hocam ve çok gerekli. Ralli ile işiniz yoksa gereksiz. Direksiyon üzerindeki herhangi bir tuş da aynı işi yapıyor...
Dolandırıcı hocam bende 16 pro max imi satarken aynısını yaşadım sürekli böyle arıyolardı hatta birine gittim tanıdık çıktı gelen 😂 Bende siz misin akıllı...
Uygulamasından kampanya yenile diyip geçebiliyorsun bende dün akşam geçtim 200 mbps tv+ a 800 veriyordum 1000 mbps e yükselttim 920 ye ilk ay da ücretsiz
Aslında yok hocam mesela ben genelde sarjımı 25 30 civarında takıyorum s25 ultra da bu sarj seviyesinde taktığımda max 35w çekiyor yavaş yavaş doldukça watt...