• AEGON
      AEGON, Ps5 için bu satıcı nasıldır güvenilir mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İthalatçı garantiler genelde açık oluyor hocam fiş değiştirmek için açıyolar kutusunu öyle bir durumda olabilir
    • AEGON
      Zamanında slim çift kol 23k ya aldım şuan 1tb lık versiyonu 42 43k olmuş sıfırdan alacak olsam almazdım
    • AEGON
      AEGON, 2 ay sonra Ps5 Slim Alıcam tahmini ne kadar olabilir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şuan çift kol slim 1tb 42 43 civarına yükselmiş olağan üstü bi durum olmazsa bu civarlarda gezer yada 50 civarına kadar çıkar gta6 çıkmaya yakın daha da...
    • AEGON
      AEGON, Playstation 5 Pro geçilir mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Düz ps5 ile elbette fark vardır hocam ama bence geç kaldınız zamlardan önce geçseydiniz belki aradaki fiyat farkına değerdi ama şuan fiyatı çok artmış...
    • AEGON
      AEGON, Mining yapilirmi 5060ti başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Mining işi biteli yıllar oluyor hocam zamanında ekmeğini güzel yedik
    • AEGON
      AEGON, Hareketli Wallpaper Performans Kaybı yaşatır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Walpaper engine kullanıyorum arka planda kaldığı zaman oyun vs girdiğim zaman yani hareketli çalışmayı durduruyor pek bir performans kaybı yaptığını...
    • AEGON
      AEGON, Ps 5 aldım iyi yaptım mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Fat kasa ps5 imi 17 bine almıştım slim kasa çift kolu 23 bine aldım şuan sıfırdan almaya kalksam gidipte 40 bin para verip almam diye düşünüyorum
    • AEGON
      AEGON, 1080P'ye alışmış biri 2K'ya geçmeli mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Rx 6600 xt kartımı bile 2k da kullanıyordum kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın şuan 5070 ile kullanıyorum ikinci monitörüm 1080p arada çok fark var
    • AEGON
      https://app.hb.biz/JkZUCVwsC2bh Biraz bakınca bunu buldum belki 1 2 bin ucuza vardır iyice bakmak lazım
    • AEGON
      Bu fiyata bilkom garantili almışsındır diye düşünüyorum çünkü fiyat pahalı. Diğer arkadaşların dediği gibi oyunlar pahalı ancak çevrende ps5 sahibi...
    • AEGON
      AEGON, Hangi 5070 modeli daha iyi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      palit 5070 infinity 3 kullanıyorum tavsiye ederim
    • AEGON
      AEGON, İPhone 16e gece şarj yiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      16 pro max i ilk aldığımda benimde böyleydi 2 hafta sonra filan düzeldi cihaz daha yeni düzelir bence
    • AEGON
      AEGON, Yardım 9070XT iade edilmeli mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende de palit 5070 var cw yok gibi bişey hiç duymadım tamamen şans
    • AEGON
      AEGON, Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Forzayı filan gamepad ile çok oynadım uygun durumun varsa bence al bende vd4 aldım fps oyunlarından ps5 de fifadan zaman kaldıkça açıp ets2, assetto corsa...
    • AEGON
      AEGON, Öneri S25 Ultra için şarj aleti önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.akakce.com/sarj-aleti/en-ucuz-spigen-powerarc-arcstation-pro-pe2015-45-w-type-c-kablolu-hizli-fiyati,742327288.html 3 martta s25 ultra için...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,895
Üyeler
190,824
Son üye
erdemkardes
Geri