Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Hangi ev interneti iyi en interneti tavsiyesi

Olabilir, denenerek bulunacak bir şey. Bana da Comnet iyi demişlerdi. Kullanmaya başladığımda iyiydi ancak daha sonra diğer internet sağlayıcılardan çok geçen olunca sunucuları yetmedi ve birkaç gün sürekli paket kaybı yaşadım. Daha sonra bunun telafisini fazladan 3-5 gün internet daha hediye...
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Hangi ev interneti iyi en interneti tavsiyesi

Comnet kullandım 1 yıl boyunca, sürekli kopma şikayetlerim vardı değiştirdim daha sonra. Önermem şahsen
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım COMNET GENEL ARIZA

1 yıl 2 ay boyunca Comnet kullandım. Son aylarda çok pişmanlık yaşadım. Şuan netspeed'e geçtim en azından kopma şikayetlerim geçti ve paket kayıplarım artık kalmadı. Değiştirmeni öneririm
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

COMNET nasıl arkadaşlar?

1 yıla yakındır kullanıcısıyım. ara ara kopmalar yaşıyordum, serverlerden dediler. Herkeste o ara hata vardı. 1-2 haftada düzelttiler. Sonra düzeldi sandım bu sefer de paket kayıpları yaşadım. Bir ara modemimde bir arıza oldu farklı bir modeme geçtim, son 2 aydır da ara ara kopmalar ve ping...
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Comnet davet kodu ve comnet hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Vermiyorlar. Ayrıca modem alman gerek. Ben de Superonline modemi ile kullanıyorum :D
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🌐Comnet'e Zam Geldi🌐

Ben de Türknet'ten geçmem diyordum ama 250₺ yaptığından beri Comnet'teyim. Ve bence firma bu kadar talebi beklemiyordu. Evet geçenki çalışmadan sonra bende daha sorun olmadı, inşallah da olmaz. Ben ilk geçtiğimde 2 ay boyunca 1 ay şeklinde alarak denedim hizmeti. Bir sorun görmeyince 1 yıllık...
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🌐Comnet'e Zam Geldi🌐

Aşırı yüklenme var comnet sunucularına, çoğu kişi geçmek istiyor çünkü tüm sağlayıcılar zamlandı. Daha geçen haftalarda paket kaybı sorunu vardı ben dahil birçok kullanıcıda. Yaptıkları fiyat güncellemesi doğal. Ben 1 senelik hizmet almıştım, süresi bitince yine sağlayıcılar arasında bir...
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

türknete geçilir mi?

Millenicom ve Comnet arasında kalmıştım ben, Comnet geçtim. 2 ay boyunca test amaçlı aylık olarak aldım 2 kere. Bir sıkıntı görmediğim için 1 senelik peşin ödedim, bu sayede aylık bana 120₺ gibi bir fiyata geldi. Ancak son günlerde çok fazla talebi sunucuları kaldıramadığından dolayı şikayet...
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

türknete geçilir mi?

Geçilir fakat fiyatı diğer sağlayıcılara göre tuzlu kalıyor. 250₺ ödeyebilecekseniz düşünmeden geçebilirsiniz. Ben sırf ücreti yüzünden 4 senelik Türknet aboneliğimi iptal ettim
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Comnet davet kodu ve comnet hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

3 aydır kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. 1 yıllık paket aldım 120 mi 130 ₺'ye mi ne geldi sanırım tam hatırlamıyorum. Çok uygun fiyatı günümüz şartlarında. 100'lük paketteyim.
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Comnet'e geçtim, söyleyeceklerim var.

Ben de Türknet 75mbps tarife kullanıcısıydım. 4 seneyi aşkındır kullanıyordum fakat bu 250₺ mevzusundan sonra ben de bırakma kararı alıp Comnet'e geçtim. 1 yıllık yapmak istemedim. Aylık olarak satın aldım 100mbps tarifeyi. 130₺ ödüyorum şuanlık. Ve aldığım hızlar çok iyi. 65mbps olan altyapıma...
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Turknet iptal işlemleri

Ben de bugün itibariyle Comnet'e geçtim. 130₺
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

TurkNet'den Millenicom'a geçiş yapıcam umarım pişman olmam.

Farketmez, 1-2 yıl beklemekten iyidir her türlü.
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yok zaten uzun zamandır forumda görüyorum Millenicom kullanıcıları çoğaldı. İnceleme falan da yapan oldu. Memnun kaldıklarını gördüm hep. Kafamda olumlu bir tablo izliyor şuanlık. Zaten taahhüt yok, herhangi bir olumsuz durum yaşarsam bakarım başka operatöre yine
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Kodu verin hocam ben telefonuma kaydedeyim. Aradıklarında da arkadaşını getir kampanyası ile katılmak istiyorum diye belirtirim operatöre. Çok teşekkür ederim.
  16. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Tamamdır hocam, ben o zaman Millenicom ile irtibata geçeyim. Çok fazla oldu çünkü artık fatura tutarı. Her kesime eşit fiyatlandırma politikası adil değil. 1000mbps kullanıcılarının maaliyetleri bize kitleniyor gibi
  17. AbdullahAbDişindekiBoşluk

4 yıldır Türknet kullanıyorum. Son 1 yılda getirdikleri zamların haddi hesabı yok. Ben de sanırım değiştireceğim. Bu süreç için önce Türknet'i kapatmalı sonra mı aramalıyım Millenicom'u yoksa direkt Millenicom ile irtibata geçsem de oluyor mu. Modemi kendim almıştım zaten, herhangi bir şekilde...
  18. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Türknet abonelik iptali

Borç kalmayınca açılmalı.
  19. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Türknet abonelik iptali

Online işlemler menüsünden: https://turk.net/online-islemler
  20. AbdullahAbDişindekiBoşluk

KABLONET FARKLI MODEM KULLANILABİLİR Mİ ?

Şuan Türknet'i Superonline modemi ile kullanıyorum. Modem kurulumunu yaparsan her modemi kullanabilirsin
Top Bottom