Bayadır gelmiyordu.
bende turknet devam ederim diğerleri vdsl internet veriyor turknet fiberTürknet'e de geldi neye geçsem bilmiyom valla 60Mbps hıza 300 TL ödücem yoksa türknette
ben vdsl de o hız ve fiyat ödüyorum amabende turknet devam ederim diğerleri vdsl internet veriyor turknet fiber
Türknetin gigafiberini mi kullanıyorsunbende turknet devam ederim diğerleri vdsl internet veriyor turknet fiber
Bende aynı şekilde Turkcell ve kablonete geçin dedim inatla. Haklı olduğumuzu görüyoruzTürktelekom Taahüt'lü girin gözünüz korkmasın dediğimde millet öve öve bitiremediler kavga ettiler.
Şuan TT geçmek istese 1 kişi 380tl 480tl şeklinde ödeme yapacak.
Eeee Türknet atlantis comnet 6 ay sonra fiyatları 600 700e çekmeyeceğinin garantisi yok yola devam.
Türkiye gibi leş bir para politikası sürdüremeyen bir ortamda ne alırsan al taahüt'lü al.Türknetin gigafiberini mi kullanıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende aynı şekilde Turkcell ve kablonete geçin dedim inatla. Haklı olduğumuzu görüyoruz
hayir fiber, giga fiber gelmesini bekliyorum şehir merkezindeyim fiber yokTürknetin gigafiberini mi kullanıyorsun
Bende aynı şekilde Turkcell ve kablonete geçin dedim inatla. Haklı olduğumuzu görüyoruz
Ben 100mbps kullanıyorum gayet güzel. Fiyatını sonuna kadar hak ediyor.Türknetin gigafiberini mi kullanıyorsun
Aynen. Diğerlerine zam gelince "Geçmem" diyen bile Comnet'e geçti. Firma bunu beklemiyor muydu bilmiyorum ama sunuculara yüklenme oldu.Aşırı yüklenme var comnet sunucularına, çoğu kişi geçmek istiyor çünkü tüm sağlayıcılar zamlandı. Daha geçen haftalarda paket kaybı sorunu vardı ben dahil birçok kullanıcıda. Yaptıkları fiyat güncellemesi doğal. Ben 1 senelik hizmet almıştım, süresi bitince yine sağlayıcılar arasında bir bakınacağım eğer hala makul kalıyorsa tekrar hizmet süresi uzatacağım.