Neler Yeni

🌐 EN İYİ BROWSER-TARAYICI HANGİSİ? 🌐

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Brave kullanıyorum, Firefox ya da Edge geçmeyi düşünüyorum. Fazla RAM yiyor. YouTube reklam engelleme olayı için buna geçmiştim ama eklentilerle önlenebiliyor zaten.

Carpe Diem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Ege Karavelioğlu
Windows 7 laptopuma hangi tarayıcı önerirsiniz baya eski bir pc olsada arada kullanmam gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Uzun zamandır Opera GX kullanıyorum. Tarayıcı değiştirmeyi düşünüyorum. 10-15 tane chrome eklentisi kullanıyorum. Sizce hangi tarayıcıya geçmeliyim ve neden?
ungoogled chromium
Şimdiye kadar deneyimledigim en iyi tarayıcı kesin tavsiye ederim. Ram kullanimi vs baya minimal test edip bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 7 laptopuma hangi tarayıcı önerirsiniz baya eski bir pc olsada arada kullanmam gerekiyor.
Ungoogled chromium deneyebilirsin ama win7 de çalışıyor mu bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Brave fazla ram tüketimi yapıyor, onun reklam engelleyicisinide eklentilerle çözebilirsiniz

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Uzun zamandır Opera GX kullanıyorum. Tarayıcı değiştirmeyi düşünüyorum. 10-15 tane chrome eklentisi kullanıyorum. Sizce hangi tarayıcıya geçmeliyim ve neden?
arc.

EY PRO TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe Yılmaz
Brave fazla ram tüketimi yapıyor, onun reklam engelleyicisinide eklentilerle çözebilirsiniz
bende yapmıyor, ana sayfada 300mb ram yiyor, chrome da öyle. Asıl opera gx ram çok kullanıyor birkere yükleyim dedim boşta 500mb ram yiyor.
Brave bende youtube açıkken 500mb, operada denediğimde 1gb-1,5gb yiyordu

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
edge bence çopu tarayıcıdan daha az ram yiyor memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren C
  • Gizli olsun yavaş olsada sıkıntı değil: Librewolf / Tor / Brave ( bu kripto filan diyor ama ... )

• Yok kardeşim güzelce sitelerimi açsın: Tabikide Google Chrome

• Verilerim üzerinde biraz söz sahibi olayım ( biraz dememin sebebi artık mozilla bile alltan alttan bize reklam vurgusu yapıyor o sebepten bu seçeneği güçlendirmek için firefox forklarınada bir bakın derim): Firefox ( isterseniz firefox hardening de atabilirsiniz ama bazı sitelerde sıkıntı çıkabiliyormuş [ denemedim]) ve Waterfox u da buraya ekleyebiliriz bence

• Bir anda çok özellik olsun oradan buradan eklentiler çıksın ama temel ihtiyacım olan şeylere ulaşıyım: Microsoft Edge ( bunu önerdiğim için dayak yemem umarım )
    :) Fakat bence gerçekten fena değil arkasında mc olmasa daha iyi olurduda neyse.

• Baya bi özelleştirebilir olsun (çok değil ama güzel): Floorp
  • İşletim sistemi belirtmemişsiniz macos kullanıyorsanız safari alternatifi: Orion

• Firefox olsun chromium koy güzel tost oldu ohh mis: Mercury
Herhangi bir işletim sistemi veya genel bir amaç belirtmediğiniz için genel olarak kullandığım/ arkadaşlarımın kullanıp memun olduklarını sıraladım.
İyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kaan Kaygısuz
Microsoft Edge kendini çok geliştirdi, bir şans vermeni öneririm.

grasdiyas

80+ Silver
Brave

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701