chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
rüyalar ve kabuslar5-10 tane kasa açmaıy düşünüyorum sizce hangi kasayı açmalıyım hangisi güzeldir açılır?
fever
kilovat
ben bunları açıyorum genelde
rüyalar ve kabuslar5-10 tane kasa açmaıy düşünüyorum sizce hangi kasayı açmalıyım hangisi güzeldir açılır?
kukriye chromaları getirmediler gitti çok güzel duracağını düşünüyorumrüyalar ve kabuslar
fever
kilovat
ben bunları açıyorum genelde
hocam 1 tane kırmızı geldi şuana kadar sadece 200 dolar civarı zarardayızDostum kasanın ihtimalleri çok düşük onun yerine trade up deneyebilirsin o bütçeye adam akıllı 3 bilemedin 4 trade up düşer ytd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kukriye chromaları getirmediler gitti çok güzel duracağını düşünüyorum
bide hocam hiç bişey çıktı mı daha![]()
M4a4 skini almak istiyorumawp neo-noir alabilirsin field tested olanı 29-31 dolar arası gidip geliyor
temukau güzel skindir görevde kullanılmış olanı 15 dolar fanaldı eğer düşük floatlı denk getirirsen 15 dolara onu al kalan paraya başka skin alırsınM4a4 skini almak istiyorum
azmış hocam bende 70lerde falan zarardayım lsşdfk trade up denicem artık eğlencesine hem oranlarım belli hem gelen şey belli daha iyihocam 1 tane kırmızı geldi şuana kadar sadece 200 dolar civarı zarardayız![]()
M4a4 skini almak istiyorum
sağol bu denk gelirsem alıcamAlıntıyı görüntüle
pazarda düşük floatlı olanlar bir tık pahalı normale göre ama illa ki daha ucuza 0.24 float altında bir tane denk getirirsin sürekli bakman lazım
sağol bu denk gelirsem alıcam
nadir drop havuzunda olduğu için mantıken gün geçtikçe artması lazım zaten bir daha stoğa gelmiyor çünkü açıldıkça azalıyor hocam bozmayın moralinizisağol bu denk gelirsem alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yav bu eldiven kasasını 13.5 dolara sattım 2 tane 2 gün sonra şimdi 17 dolar oldu baya üzdü
Hiçbiri açmaya değmez5-10 tane kasa açmaıy düşünüyorum sizce hangi kasayı açmalıyım hangisi güzeldir açılır?
düşme aspectim5-10 tane kasa açmaıy düşünüyorum sizce hangi kasayı açmalıyım hangisi güzeldir açılır?