🌐 EN İYİ BROWSER-TARAYICI HANGİSİ? 🌐

Beguile

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
592
Uzun zamandır Opera GX kullanıyorum. Tarayıcı değiştirmeyi düşünüyorum. 10-15 tane chrome eklentisi kullanıyorum. Sizce hangi tarayıcıya geçmeliyim ve neden?

Floorp, istediğin gibi özelleştirilebilir cssler var. Hafif.

Uzun zamandır Opera GX kullanıyorum. Tarayıcı değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce hangi tarayıcıya geçmeliyim ve neden?
Ben Chromium millliyetçisiyim arkadaş!
Şuanda opera Gx kullanıyorum özelleştirme kısmı aldı götürdü beni. (kullandığım bir tema sağolsun yoksa yüzüne bakmam)

ben hep chrome kulandım devamda ediceğim muhtemelen diğer tarayıcılar peki umrumda değil bia ra opera gxe geçmiştim hiç beğenmedim daha fazla ram tüketiyordu yaptığı pek bişide yoktu chrome adamdır kulanmaya devamda ediceğim bi kaç tane eklentim var bunlar sayesinde sorunda yaşamıyorum

Uzun zamandır Opera GX kullanıyorum. Tarayıcı değiştirmeyi düşünüyorum. 10-15 tane chrome eklentisi kullanıyorum. Sizce hangi tarayıcıya geçmeliyim ve neden?
Ev kullanıcısı isen Güvenlik arıyorsan firefox.

Hız arıyorsan brave yada opera gx

Bana göre en iyisi brave. Çünkü hızlı, sade, kaynak tüketimi az ve güvenli bir tarayıcı.

Geri