Arama sonuçları: *

1. A

Bölgeme 23.tip saha dolabı yerleştirildi

iç tesisat yenilemesini kendi başıma halledebilir miyim peki hocam? yasak, ceza vs. olmaz değil mi?
  2. A

Bulunduğum yerde pek fazla ev olmadığından olabilir meydan otopark vs var çoğunlukla
  3. A

Arkadaşlar dün TT 15m uzağıma üstünde "23.tip" yazan bir saha dolabı yerleştirdi. Ben burdan VDSL olarak hizmet almaya ne zaman başlarım? Söylesem binama fiber kutusu koyarlar mı çok yakınız çünkü dolaba?
  4. A

Bulunduğum yere fiber mi geliyor?

Türk telekom müşteri hizmetlerini aradım, Twitterdan destek hattına yazdım, Ümit önal'a e-posta gönderdim, Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe gönderdim, Cimer'e şikayette bulundum, Btk'ye aynı şekilde şikayette bulundum. Hocam vdsl gelecek büyük ihtimal zaten. vdsl en kötü fiber internet şekli de...
  5. A

Hayırlı olsun hocam
  6. A

Hocam bizde de durum öyle sanırım.Şu fiber gelsin diye neler neler yaptım sonunda kavuşacağım inşallah :D
  7. A

Arkadaşlar benim binamdaki internet kablolarının geçtiği yerleri kazmışlar. Türk telekom'u aradığımda 5 gün boyunca kesintilerin olacağını söylüyor. Bundan 4-5 ay öncede fiber altyapı başvurusunda bulunmuştuk. Sizce altyapı mı döşüyorlar yoksa boşa mı ümitleniyorum ? Böyle bir ley yaşayan varsa...
  8. A

Türk Telekom Port Hakkında

Netspeed'ten sorgulama yapınca “Port Durumu” , 'Var' , 'Yok' olarak gösteriyor
  9. A

Türk Telekom altyapının desteklemediği hız önerdi

Karakola gittik kredi kartı işlemi vs. yapamazlar dedi hocam. Biraz rahatladım.
  10. A

Hocam nereye başvurabilirim şikayet için tc felan da aldılar. kargo mesajı geldi telefona, korkuyorum. Ses kaydını aldım bizden tc isteyen kişinin
  11. A

Arkadaşlar Dolandırıcılar. 0850 520 2827, 0850 520 858 numaralarına bulaşmayın sizin de başınız ağrımasın.
  12. A

Nereye şikayette bulunabilirim hocam peki
  13. A

Arkadaşlar bir şey yapabilirler mi aldıkları bilgilerle adres tc vs. ?
  14. A

Arkadaşlar 0850 520 numarasıyla başlayan bir telefon numarası aradı. 24Mbps internete geçireceğini söyledi bize 48 saat modeme reset atmamız gerektiğini vs. söyledi. Ve D-Smart üyeliği vereceklerini söylediler bu paketle. Benim altyapım 8Mbps destekliyor maksimum, evimin etrafında çalışma vs de...
  15. A

Yan apartmanda 100mbps istesek bize de gelir mi

Hocam bende de bu durum var, TT'e başvuru yaptım, yapalı 1 ay oldu hala tık yok. Ama siz gene de şansınızı deneyin
  16. A

türk telekom hız düşürdü

Şikayette bulunabilirsiniz. Belli paketlerde belli hızların altında internet verildiğinde şikayet hakkınız oluyor diye biliyorum.
  17. A

Türk Telekom Port Hakkında

Evimin 10m uzağında VDSL internet veren saha dolabı var ama ben hala ADSL internet kullanabiliyorum. Karşımdaki bina 80mbps alabiliyorken ben maalesef 8mbps alabiliyorum. Adsl interneti vdsl yapmak için port taşıttırabilir miyim? Not: Sorgulama yapınca karşıki binada "port var" derken benim...
  18. A

Türkiyede bir vatandaşın aldığı internet hızı

Modemden kaynaklıdır %90
  19. A

turk telekom altyapi sorunu

Kaç gün vs. içinde oldu peki ?
  20. A

Pingsiz bir Türkiye olabilir mi sizce?

Bursa'da oturmama rağmen 8mbps alabilen bne olur gibi : 🤪
Top Bottom