Neler Yeni

turk telekom altyapi sorunu

qreen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Binali Yeşil
merhaba bulundugum yerde fiber yok adsl hat d smart kullaniyoruz turknet kotu diye gecmistik ama sorun altyapidaymis yardim talebi olusturduk geldiler modeme baktılar geri gittiler hic bir değişiklik olmadi internet hizi düşüklüğü asiri ping surekli kopma gibi sorunlar yaşıyorum ne yapabilirim nereye basvurabilirim altyapi icin ya da baska cozumler varmi lütfen yardimci olun

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
merhaba bulundugum yerde fiber yok adsl hat d smart kullaniyoruz turknet kotu diye gecmistik ama sorun altyapidaymis yardim talebi olusturduk geldiler modeme baktılar geri gittiler hic bir değişiklik olmadi internet hizi düşüklüğü asiri ping surekli kopma gibi sorunlar yaşıyorum ne yapabilirim nereye basvurabilirim altyapi icin ya da baska cozumler varmi lütfen yardimci olun
altyapı yoksa hızda yok :(

Zırto

80+ Bronze
Yapacak bir şey yok gibi muhtarla görüşün Bizdede fiber yoktu muhtara söyledik annemin yakınıydı fiber getirdi muhtar

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Muhtarlıkla Konuş istersen veya türk telekom la da konuşa bilirsin

qreen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Binali Yeşil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapacak bir şey yok gibi muhtarla görüşün Bizdede fiber yoktu muhtara söyledik annemin yakınıydı fiber getirdi muhtar
ya fiber umrumda degil yeter ki internetim duzelsin butun mahalle gayet iyi kullaniyo bi benim evimde bozukluk var talep oluşturuyoruz takmiyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,161
Üyeler
167,794
Son üye
kurshad
Top Bottom