şikayet et iptal et sonra turknete geç peşin ödemeyle aynı fitaya max hızı al rahatına bak turktelekoma günahımı vermem ben bana da zamanında altyapınız desteklemiyor şu paketi verelim diyerek dolandırmaya çalışıyorlardı
cimer BTK şikayet gönder sonra ilçendeki tt müdürlüğüne gidip bunu bildir
bana da tt müdürlüğü senin adresinde vdsl yok demişti aynı gün rastgele bir şubeden 100bmps internet bağlattım
ayın 21inde başvurdum ben sorun orada işte :D bana diyor akşama düzelir he kapat aç yapayım bir de
1710068581
geçen hergün bana faturada yansıyor umarım iptal edilir
numaramı taşıdım benim tarifemi aktif etmediler taahhütsüz devam ediyor 2 3 gün önce biriyle konuştum bana akşama düzelir dedi XD hala durum aynı ulaşılmıyor müşteri hizmetlerine de
sözde 7/24 ama işlem yapmak istediğiniz numarayı girin kısmı döngüye giriyor sürekli numara gir işlem seç tekrar numara istiyor tekrar gir işlem seç yine numara istiyor nasıl ulaşacağım ben bu lanet firmaya
100mbps download 20 upload interneti 400 liraya bulamazsın turktelekomda
1709068672
12 aylık olanı alırsan aylık 369tl ye denk geliyor onu da 6 taksit ile ödeyebiliyorsun
1709068710
https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati
ben kendime bir pay mı çıkarttım? adama öneride bulundum altyapısı varsa tavan hız alıcak sen gelmiş bilip bilmeden bana ne diyorsun? çık karşıma çok büyük adamsan
forum kurallarına yakırı olmasa sana diyeceğimi bilirdim sen kim oluyorsun da durup dururken bir öneri yaptık diye ''kara cahil'' gibi laflar ediyorsun bana?
site mi çöktü yoğun mu bilemedim bir kere girdim daha da girilmiyor bir yakınım ttnetten turknete geçiş yapıcak.
ttnet 3 ay taahhütü kaldı fatursı 150tl kaç lira cayma bedeli ister? 240'ı turknet karşılıyormuş
türknet iyidir 100/8 paketim var ve 98/20 hız alıyorum adresimde vdsl var fiber yok. teknik ekip ne zaman mesaj atsam kısa sürede dönüş yapıyor
ping sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum nadiren oluyor o da port kutusunda sıkıntı çıkmıştı türk telekom ekiplerinine yazarım o hatayı da