Neler Yeni

turktelekom haftasonu çalışmıyor mu?

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
sözde 7/24 ama işlem yapmak istediğiniz numarayı girin kısmı döngüye giriyor sürekli numara gir işlem seç tekrar numara istiyor tekrar gir işlem seç yine numara istiyor nasıl ulaşacağım ben bu lanet firmaya

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
sözde 7/24 ama işlem yapmak istediğiniz numarayı girin kısmı döngüye giriyor sürekli numara gir işlem seç tekrar numara istiyor tekrar gir işlem seç yine numara istiyor nasıl ulaşacağım ben bu lanet firmaya
Ne işlemi yapmaya çalışıyordun

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne işlemi yapmaya çalışıyordun
numaramı taşıdım benim tarifemi aktif etmediler taahhütsüz devam ediyor 2 3 gün önce biriyle konuştum bana akşama düzelir dedi XD hala durum aynı ulaşılmıyor müşteri hizmetlerine de

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
numaramı taşıdım benim tarifemi aktif etmediler taahhütsüz devam ediyor 2 3 gün önce biriyle konuştum bana akşama düzelir dedi XD hala durum aynı ulaşılmıyor müşteri hizmetlerine de
Yıldızlı günleri kastediyorsan 5 mart öncesi başvuru yapıp 5 mart sonrası aktifleşen hatlara sonradan tanımlanıyor.Bekle tanımlarlar yakında.Kendi taahhütünü yap sen.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıldızlı günleri kastediyorsan 5 mart öncesi başvuru yapıp 5 mart sonrası aktifleşen hatlara sonradan tanımlanıyor.Bekle tanımlarlar yakında.Kendi taahhütünü yap sen.
ayın 21inde başvurdum ben sorun orada işte :D bana diyor akşama düzelir he kapat aç yapayım bir de
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen hergün bana faturada yansıyor umarım iptal edilir

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
ayın 21inde başvurdum ben sorun orada işte :D bana diyor akşama düzelir he kapat aç yapayım bir de
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen hergün bana faturada yansıyor umarım iptal edilir
Yansısın başvuru tarihi sistemde 21 ise önemi yok.Fatura kalemleri düzeltilir gelecek faturadan düşülür en kötü ibana talep edersin fazla ödemeleri gönderirler.7/15 gün süre veriyorlardı bankaya paranın yatması için sanırsam onu tam hatırlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,583
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu
Top Bottom