Arama sonuçları: *

1. Alex Mercer

Cayma bedeli öder miyim?

Bizim binada aslında yokmuş imar planı.Ama ben kayıt oluşturayım dedi.Bu 1 hafta da sürebilir 1 ay da sürebilir 3 ay da sürebilir dedi.Anlaşılan en az 1 ay daha kazık yemeye devam. 1678365917 Az önce mesaj geldi.Gelen fiber ftth yani binaya kadar(bodrum kata)ordan da dairelere fiber kablo...
  2. Alex Mercer

Cayma bedeli öder miyim?

Dostum iyi bi haberim var.Arka odanın antresinde ne zamandır kullanılmayan kablo varmış adam splitter ı oraya taşımış ordan daha yakın kablo geliyor ama asıl mutlu olduğum şey ise binaya fiber geliyor 🙂Aradığımızda fiber var abi dedi getiririz dedi.Biz bilmiyorduk ben göknette baktığımda da...
  3. Alex Mercer

Cayma bedeli öder miyim?

Akşam konuştuğumuzda fazla gelenler için talep oluşturmuş.Sabah abim aradılar 891tl geri ödenecekmiş bize dedi.Ben de iyi o parayla da cayma bedeli ödenir başka yere geçeriz dedim.
  4. Alex Mercer

Cayma bedeli öder miyim?

Taahhütsüz 444tl paket, taahhüt 195tl.İndirim 250tl aylık.Ayın 20 sinde 2.ay bitecek yani bugün saat 00:00 itibariyle 1 ay 18 gün olacak taahhüt.Aylık indirim 250tl.Ben 1 ay kullanım için 250tl ödeyeceğim sanırsam.Öbür türlü 1950tl çıkıyor.250 ödersem eğer türknet başka firma geçişinde 240tl...
  5. Alex Mercer

Cayma bedeli öder miyim?

Birazdan arayacağım sonucu buraya yazarım. 1678122440 Bugün de 302 TL fatura geldi geçen ayın.Faturayı incelediğimde internet yazan yerde 411tl gördüm.3 tane 300 üstü gelen fatura var hepsinde internet kısmı 411tl.Acaba paket 411 mi yoksa geç ödediğimiz için falan mı bu kadar fazla geliyor
  6. Alex Mercer

Cayma bedeli öder miyim?

Hocam baktım da taahhütsüz paket yok hepsi 24 aylık taahhütlü ya da ben bulamadım ama yok yani.Taahhütlü 16mbps ilk ay kampanyası adı altında ilk 11 ay 179 sonraki 12 ay 219tl.Bu pakete göre mi kıyaslama yapacağız? Sizin hesaba göre de 55x2 desek 110tl indirim var ama kalan 10 ay için de...
  7. Alex Mercer

Cayma bedeli öder miyim?

Hocam biyerde de aybaşına tutar ile kalan ay çarpılır o cayma bedeli yansıtılır diyordu hangisi doğru? Sizin dediğiniz nasıl hesaplanıyor onu da yazar mısınız rica etsem.
  8. Alex Mercer

Cayma bedeli öder miyim?

Hocam ben taahhüt uzatıp,1 hafta sonra 3.ay olduktan sonra taahhüt e bedel ödemeden çıkmak istiyorum çünkü 195tl fiyat çok fazla internet yavaş steamden gta5 indiriyon 2 gününü alıyor arkada oyun da oynayamıyorsun kötü oluyor.Altyapı 2007 den beri aynı.Şuanki paket ile adsl2+ kullanılıyor.Ama...
  9. Alex Mercer

Cayma bedeli öder miyim?

Arkadaşlar TTNet 16mbps 195tl paket var fiyatı çok pahalı haketmiyor değiştirmek istiyorum ama 12 aylık taahhüt yenilendi 13 Ocak da.Şuan 3.ayındayım paketin.Cayma bedeli çok çıkacağı için aklıma şu geldi.Ben bu 12 aylık taahhüt ü 24 ay a uzatsam 1 ay kullansam sonra hiçbir sebep göstermeden...
  10. Alex Mercer

Ne kadar cayma bedeli öderim?

TTNet in 16mbps adsl2+ internetini kullanıyorum.Ekim 2022 ye kadar en fazla 96tl gelen fatura Kasım ayı 210,Aralık ayı 370,ocak ayı 447tl,geçen ay 310tl gelmiş.İnternet zaten yavaş,bu son olanlar iyice kendinden soğuttu.13.01.2023 de 1 senelik taahhüt yenilenmiş habersiz.447tl olan faturada...
Top Bottom