Neler Yeni

Cayma bedeli öder miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
Paket ücretinin 411 TL olacağını sanmam. Müşteri hizmetlerinden sormak en iyisi
Taahhütsüz 444tl paket, taahhüt 195tl.İndirim 250tl aylık.Ayın 20 sinde 2.ay bitecek yani bugün saat 00:00 itibariyle 1 ay 18 gün olacak taahhüt.Aylık indirim 250tl.Ben 1 ay kullanım için 250tl ödeyeceğim sanırsam.Öbür türlü 1950tl çıkıyor.250 ödersem eğer türknet başka firma geçişinde 240tl karşılıyor böylece altyapı yenilemiş olurum ve başka tarife geçerim diye düşündüm.Senin fikrin nedir?

hcaglar

80+
Taahhütsüz 444tl paket, taahhüt 195tl.İndirim 250tl aylık.Ayın 20 sinde 2.ay bitecek yani bugün saat 00:00 itibariyle 1 ay 18 gün olacak taahhüt.Aylık indirim 250tl.Ben 1 ay kullanım için 250tl ödeyeceğim sanırsam.Öbür türlü 1950tl çıkıyor.250 ödersem eğer türknet başka firma geçişinde 240tl karşılıyor böylece altyapı yenilemiş olurum ve başka tarife geçerim diye düşündüm.Senin fikrin nedir?
16 mbps internet için 444 TL nasıl bir fiyat öyle. Yuh artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
Akşam konuştuğumuzda fazla gelenler için talep oluşturmuş.Sabah abim aradılar 891tl geri ödenecekmiş bize dedi.Ben de iyi o parayla da cayma bedeli ödenir başka yere geçeriz dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
Dostum iyi bi haberim var.Arka odanın antresinde ne zamandır kullanılmayan kablo varmış adam splitter ı oraya taşımış ordan daha yakın kablo geliyor ama asıl mutlu olduğum şey ise binaya fiber geliyor 🙂Aradığımızda fiber var abi dedi getiririz dedi.Biz bilmiyorduk ben göknette baktığımda da yoktu.Dedi ki internet kullananlara sorun binaya fiber altyapı gelicek kabul ederseniz ekip gelicek fiber altyapı döşeyecek deyin dedi.Kabul ederlerse gelir(Etmezlerse söverim)Altyapı döşerler.444tl ye 16mbps yerine 1000mb pakete geçebilirim artık.Çok sevindim bu habere.

hcaglar

80+
Dostum iyi bi haberim var.Arka odanın antresinde ne zamandır kullanılmayan kablo varmış adam splitter ı oraya taşımış ordan daha yakın kablo geliyor ama asıl mutlu olduğum şey ise binaya fiber geliyor 🙂Aradığımızda fiber var abi dedi getiririz dedi.Biz bilmiyorduk ben göknette baktığımda da yoktu.Dedi ki internet kullananlara sorun binaya fiber altyapı gelicek kabul ederseniz ekip gelicek fiber altyapı döşeyecek deyin dedi.Kabul ederlerse gelir(Etmezlerse söverim)Altyapı döşerler.444tl ye 16mbps yerine 1000mb pakete geçebilirim artık.Çok sevindim bu habere.
Gözün aydın o zaman :) Öyle hemen çekebileceklerse çok iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
Bizim binada aslında yokmuş imar planı.Ama ben kayıt oluşturayım dedi.Bu 1 hafta da sürebilir 1 ay da sürebilir 3 ay da sürebilir dedi.Anlaşılan en az 1 ay daha kazık yemeye devam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce mesaj geldi.Gelen fiber ftth yani binaya kadar(bodrum kata)ordan da dairelere fiber kablo yapılacakmış.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,257
Üyeler
166,905
Son üye
kyraq
Top Bottom