Arama sonuçları: *

1. A

Dükkan için uygun internet

gibirnet kullanan arkadaşım var memnun.
  2. A

Köy yerinde 75 Mbps internet iyi mi?

istanbulun ortasında yıllardır 8 kullanıyordum yeni 50 verdiler.öp başına koy hocam.
  3. A

Flixnet ping değerlerim normal mi, yoksa farklı firmaya geçeyim mi?

valla eposr oyunları oynamadığım için pingi çokta dert etmem sağolasın.
  4. A

Flixnet ping değerlerim normal mi, yoksa farklı firmaya geçeyim mi?

flixnetten memnunmusun hocam?aralıkta ttelekom taahhütüm bitiyor da 1727807393 50 mbps paketi varmış bana göre aslında
  5. A

41Mbit internet ile 108 gblık oyun kaç saatte iner?

ben 50 mbps ile saatte 20gb indiriyorum ortalama.en iyisi imkanın varsa gece indirmeye bırakmak
  6. A

Hangi firmaya geçmeliyim

taahhütsüz devam etmek istiyorsan gibir net olabilir
  7. A

Yardım port ne zamana açılır

hocam sökmeleri suç değilmi kafalarına göre sökemezler ilgili yerlere şikayet ettinizmi
  8. A

Bu altyapı için internet tavsiyesi

gibirnet. ilk 6 ay 320 lira.eskiden 2 yıllık ön ödeme sistemi vardı arkadaşım ondan yaptı 1 yıla düşürmüşler.
  9. A

Yaşadığım yerde alt yapı yok

kaç mbps alıyorsunuz 1724161919 ben 10 yıl 16 mbps kullandım en son 6 ay boyunca btk de ttelekomu habire şikayet edince 56 mbps i anca getirdiler :D
  10. A

gjgj

zamanında forumlarda araştırmıştım 70 mbps altyapısı olupta 100 paketi alan birisi vardı.çok fazla kopmalar olduğu için ttelekomdan paketi 50 ye düşürmüştü.100 lük paketi al baktı sorun oluyor 50 ye geri dönersin.
  11. A

gjgj

banada 61 mbps altyapı veriyorlar 50 lik paket kullanıyorum.çokta sıkıntı olmuyor.100 mbps e geçersem desteklemediği için kopmalar olabileceğini öğrendim.o yüzden çokta dert etmedim.
  12. A

TTNET binaya gelip ölçüm yaptı

altyapı sorgulattınmı orada kaç yazıyor?
Top Bottom