Neler Yeni

Yardım port ne zamana açılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
emirhan
arkadaşlar 2 aydır port bekliyorum bi ara port açıldı binada ankastre kutusu yok diye burda altyapı yok cihazı kuramam diyip gitti türk telekom ekibi ondan sonra hep sizi arayacağız diyip diyip durdular ama sonuçlar hep negatif müdürlüğe bile gittim onlarda 1 hafta bekleyin dediler bekledik hala bekletiyorlar ne yapmam gerekiyor mobil verilerde bitti biticek.

Gurkanpiro

80+ Platinum
arkadaşlar 2 aydır port bekliyorum bi ara port açıldı binada ankastre kutusu yok diye burda altyapı yok cihazı kuramam diyip gitti türk telekom ekibi ondan sonra hep sizi arayacağız diyip diyip durdular ama sonuçlar hep negatif müdürlüğe bile gittim onlarda 1 hafta bekleyin dediler bekledik hala bekletiyorlar ne yapmam gerekiyor mobil verilerde bitti biticek.
baska komsularınızda varmı

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Emre
Hocam müdürlüğe gidip dilekçe verin btk açık kapı cimer gibi yerlerden şikayet oluşturun darlayın anca öyle yapar bunlar benim ekli arızalı kabloma port arızası diyip gitmişlerdi sonra müdürlüğe gidip genelmüdürle konuştum ekip gönderdi ölçtüler fln sorun kablodaymış yaptılar. Tabi bu sırada btk cimer ve açık kapıdan da yazmıştım.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Alican ekinci
hocam sökmeleri suç değilmi kafalarına göre sökemezler ilgili yerlere şikayet ettinizmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sökmeleri suç değilmi kafalarına göre sökemezler ilgili yerlere şikayet ettinizmi
Kanka önceden altyapısı internet kullanıyorduk sonra değiştirdik routerli sisteme geçtik binayı güçlendirirken bizimkiler söktü onu tt sökmedi

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Carl Johnson
Zor gelir, bizim mahalleye fiber kablo çekildi ama binalara çekmediler, çekmiyorlar bu yüzden fiber kullanamıyoruz

Top Bottom