Arama sonuçları: *

1. Aquaman

TURKNET İPTAL (fatura bedelleri)

Abonelik sonlandırıldı. Kontroller sağlandı. hizmet alamadığım tespit edildi ve tüm bedellederden (yaklaşık 600 tl) feragat ettim. Konu çözülmüştür. teşekkür ederim herkese.
  2. Aquaman

Türknet taahhüt yapmak mantıklımı ?

firma fark etmiyor eğer mevcut internetiniz iyiyse kopma yavaşlama sorunları altyapı sorunları yaşamıyorsanız yapabildiğiniz kadar sözleşme yapın. fiyatlar fena uçacak.
  3. Aquaman

MERSİN :(
  4. Aquaman

iptal talebi yolladım bakalım nasıl sonuçlanacak zaten o parayı ödeyemem de bakalım ne olacak.
  5. Aquaman

o konuda bilgiliyim tek başıma bir binaya internet kablosu döşemişliğim var tüm dairelerin bina girişinden kutudan bağlantılarını yaptım. kablolamalarda sorun yok modem yeni modem kendi daireme sıfır kablo çektim dışarıdan. bir başka abonelikten sinyal alıyorum fakat turknet çıkışından asla dsl...
  6. Aquaman

bizim günahımız ne ?
  7. Aquaman

anlamadığım olay şu 10 kasımda abonelik aldım 12 kasımda kurulum yapıldı fakat internet yoktu o günden beri de yok. hadi diyelim ki olsaydı bile ne hakla kasım ayının faturasını tam yansıtıyorlar hemen. 1669738444 ''Biz burdan işlem yapamıyoruz burası yeni abonelik hattı'' gibi bir cümle...
  8. Aquaman

ulaşamıyorum ki hiçbir şekilde 3 farklı numaralardan arıyorum açan yok destek atıyorum dönen yok.
  9. Aquaman

Selamlar, arkadaşlar şöyle bir sorum olacak. 1 ay önce turknete geçiş yaptım fakat 1 aydır bana hizmet sağlayamadılar buna rağmen 169 lira + 300 lira kurulum bedeli yansıttılar. 2 gündür ise eve ekip göndereceklerini söyleyip duruyorlar ne gelen var ne giden. Şimdi ben abonelik iptali istesem...
Top Bottom