Neler Yeni

TURKNET İPTAL (fatura bedelleri)

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Selamlar, arkadaşlar şöyle bir sorum olacak. 1 ay önce turknete geçiş yaptım fakat 1 aydır bana hizmet sağlayamadılar buna rağmen 169 lira + 300 lira kurulum bedeli yansıttılar. 2 gündür ise eve ekip göndereceklerini söyleyip duruyorlar ne gelen var ne giden. Şimdi ben abonelik iptali istesem iptal ettirsem bu faturaları ödeyecekmiyim. (daha hiç hizmet sağlayamadılar)

NightWish2434

80+ Silver
Selamlar, arkadaşlar şöyle bir sorum olacak. 1 ay önce turknete geçiş yaptım fakat 1 aydır bana hizmet sağlayamadılar buna rağmen 169 lira + 300 lira kurulum bedeli yansıttılar. 2 gündür ise eve ekip göndereceklerini söyleyip duruyorlar ne gelen var ne giden. Şimdi ben abonelik iptali istesem iptal ettirsem bu faturaları ödeyecekmiyim. (daha hiç hizmet sağlayamadılar)
ara konuş müşteri hizmetlerini ödetmezler ztn

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alamadığın hizmetin parasımı olurmuş yok öyle bir şey :kekw:
anlamadığım olay şu 10 kasımda abonelik aldım 12 kasımda kurulum yapıldı fakat internet yoktu o günden beri de yok. hadi diyelim ki olsaydı bile ne hakla kasım ayının faturasını tam yansıtıyorlar hemen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

farklı bir numaradan yeni bir abonelik olucakmış gibi ara
''Biz burdan işlem yapamıyoruz burası yeni abonelik hattı'' gibi bir cümle kurdular.

iptal et fatura yansırsa thh
ölme eşşeğim ölme...

Cihangir

80+ Gold
bendede öyle oldu internet yoktu adam lar geldi baktı binadan biri ana kabloyu kesmiş internet yoktu

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,373
İsim
Selim
ulaşamıyorum ki hiçbir şekilde 3 farklı numaralardan arıyorum açan yok destek atıyorum dönen yok.
Destek talebi oluştur aranma talep ediyorum de en geç ertesi gün aramaları gerekir.

hazeleyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Gökdeniz
Sorun iç hat kaynaklı ise faturayı iptal edeceklerini pek sanmıyorum.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
bendede öyle oldu internet yoktu adam lar geldi baktı binadan biri ana kabloyu kesmiş internet yoktu
o konuda bilgiliyim tek başıma bir binaya internet kablosu döşemişliğim var tüm dairelerin bina girişinden kutudan bağlantılarını yaptım. kablolamalarda sorun yok modem yeni modem kendi daireme sıfır kablo çektim dışarıdan. bir başka abonelikten sinyal alıyorum fakat turknet çıkışından asla dsl sinyali alınmıyor.

Destek talebi oluştur aranma talep ediyorum de en geç ertesi gün aramaları gerekir.
Oluşturulmuyor ki mevcut kaydınız devam etmektedir diyor. (12 kasımdan beri)

Sorun iç hat kaynaklı ise faturayı iptal edeceklerini pek sanmıyorum.
elektrikçi getirdim tt ekipleri geldi çıkışı kontrol etti şu an superonline aboneliğim tarafından internete erişiyorum bina girişindeki turknet çıkışı asla sinyal sağlamıyor iç hatların da kontrolu yapıldı yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,574
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom