Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleKonuyu bilen bilir bilmeyenler için kısa özet geçiyim,
Depremzedeyiz hiçbir yerde altyapı yok hala 6 Şubat gibi buralar hiçbir bakım vs yapılmıyor,
Konteyner kentte yaşıyoruz altyapı olmadığı için superbox bağlattım ama verdikleri hizmet o kadar kötü ki çoğu zaman 480p video bile izleyemiyordum, bende aylık 1285 lira olan bu hizmetin karşılığı bu olmamalı diyip müşteri hizmetlerini arayip iptal ettirmek istedim şimdi bana 1076 liralık bi cayma bedeli kurulum ücreti kullanım ücreti çıkarttılar o kadar komik ki, bir sürü Tüketiciyi koruma kanunu olmasına rağmen yaptıkları şeylere bak,
Şahsen bu tutarı ödemeyeceğimi söyledim ve Ne olur ne olmaz bozuk saat bi defa doğruyu gösterir misali CİMERe konuyu detaylı bi şekilde yazdım bakalım ilerleyen zamanlarda başıma bişey gelicek mi merak ediyorum,
aynı şey süratkargodada olmuştu kargomu ulaştırmadılar ve geri getirdiler bide 200 lira ücret istediler ama kargoyu ben teslim aldıktan 1 hafta sonra arayıp şubeye gelin diyorlar bide onuda ödemedim bakalım ne olacak
PAKETİM 15MBPS LİMİTSİZ PAKETİYDİ,
AYLIK 1285 TL