-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Şimdi sonuç ne oldu?
Hakem heyetine(kaymakamlığa) gittim, bana bir dosya yığını gösterildi. Yaklaşık 1220 adet daha belge incelemeleri gerekiyormuş, sadece benim davamda. Bunlar da incelenince benim her gün hangi hızlarda internet aldığım ve ne kadar fatura ödediğim, hizmetimi kaliteli alıp alamadığım karar kılınarak bana ptt aracılığıyla yollanacak bir tebligat ile bildirilecek. Tebligat gelip karar kılınınca yeni bir konu açacağımŞimdi sonuç ne oldu?
Turktelekom hiç aradı mı?Hakem heyetine(kaymakamlığa) gittim, bana bir dosya yığını gösterildi. Yaklaşık 1220 adet daha belge incelemeleri gerekiyormuş, sadece benim davamda. Bunlar da incelenince benim her gün hangi hızlarda internet aldığım ve ne kadar fatura ödediğim, hizmetimi kaliteli alıp alamadığım karar kılınarak bana ptt aracılığıyla yollanacak bir tebkigat ile bildirilecek. Tebligat gelip karar kılınınca yeni bir konu açacağım
Evet, ayriyeten de online işlemlerden talep açmıştım bu konu ile ilgili. Caydırıcılık yapmaya çalışmadılar ama bana pakedimi yükseltme önerisinde bulundular, aynı fiyata. Kabul etmedimTurktelekom hiç aradı mı?
Dostum ne oldu aynı dertten müzdaribim.Hakem heyetine(kaymakamlığa) gittim, bana bir dosya yığını gösterildi. Yaklaşık 1220 adet daha belge incelemeleri gerekiyormuş, sadece benim davamda. Bunlar da incelenince benim her gün hangi hızlarda internet aldığım ve ne kadar fatura ödediğim, hizmetimi kaliteli alıp alamadığım karar kılınarak bana ptt aracılığıyla yollanacak bir tebligat ile bildirilecek. Tebligat gelip karar kılınınca yeni bir konu açacağım