Neler Yeni

Öneri Kanuna Aykırı Cayma Bedeli Ödemeden İnternet Hizmetini İptal Etme

Şimdi sonuç ne oldu?
Hakem heyetine(kaymakamlığa) gittim, bana bir dosya yığını gösterildi. Yaklaşık 1220 adet daha belge incelemeleri gerekiyormuş, sadece benim davamda. Bunlar da incelenince benim her gün hangi hızlarda internet aldığım ve ne kadar fatura ödediğim, hizmetimi kaliteli alıp alamadığım karar kılınarak bana ptt aracılığıyla yollanacak bir tebligat ile bildirilecek. Tebligat gelip karar kılınınca yeni bir konu açacağım :)

Son düzenleme:
Hakem heyetine(kaymakamlığa) gittim, bana bir dosya yığını gösterildi. Yaklaşık 1220 adet daha belge incelemeleri gerekiyormuş, sadece benim davamda. Bunlar da incelenince benim her gün hangi hızlarda internet aldığım ve ne kadar fatura ödediğim, hizmetimi kaliteli alıp alamadığım karar kılınarak bana ptt aracılığıyla yollanacak bir tebkigat ile bildirilecek. Tebligat gelip karar kılınınca yeni bir konu açacağım :)
Turktelekom hiç aradı mı?

Hakem heyetine(kaymakamlığa) gittim, bana bir dosya yığını gösterildi. Yaklaşık 1220 adet daha belge incelemeleri gerekiyormuş, sadece benim davamda. Bunlar da incelenince benim her gün hangi hızlarda internet aldığım ve ne kadar fatura ödediğim, hizmetimi kaliteli alıp alamadığım karar kılınarak bana ptt aracılığıyla yollanacak bir tebligat ile bildirilecek. Tebligat gelip karar kılınınca yeni bir konu açacağım :)
Dostum ne oldu aynı dertten müzdaribim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,088,865
Üyeler
173,083
Son üye
Not Important
Geri