hakem heyeti veya bttk ya şikayet edebilirsin sanırımbende öyle biliyorum am ayapıyoelar
taahhüt bitmeden iptal ettiysen o yüzden çıkar cayma bedeli kankaEvet 15 mbps yazıyor, fiber hızında yazıyor düpedüz sahtecilik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla kanka 3 gün kullandım 1 aylık fatura kesiyorlar
Söyledim sorun görünmüyor diyip duruyorlar
12 ay
Kankam 31 Martta bağlattık, 2 nisanda iptal ettirdim normalde çıkarmaması gerekiyortaahhüt bitmeden iptal ettiysen o yüzden çıkar cayma bedeli kanka
Ettik bakalım bekliyoruzhakem heyeti veya bttk ya şikayet edebilirsin sanırım
Önemli olan anlaşmayı imzalamak diye biliyorum taahhüt yaptıktan sonra direkt kapattırsan da bedel yansıtırlar imzaladıktan sonra da ne kadar ay geçerse o kadar az çıkıyorKankam 31 Martta bağlattık, 2 nisanda iptal ettirdim normalde çıkarmaması gerekiyor
Ettik bakalım bekliyoruz
THH ye başvur yada cayma bedelini karşılayan bi internete geçiş yap hocam.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleKonuyu bilen bilir bilmeyenler için kısa özet geçiyim,
Depremzedeyiz hiçbir yerde altyapı yok hala 6 Şubat gibi buralar hiçbir bakım vs yapılmıyor,
Konteyner kentte yaşıyoruz altyapı olmadığı için superbox bağlattım ama verdikleri hizmet o kadar kötü ki çoğu zaman 480p video bile izleyemiyordum, bende aylık 1285 lira olan bu hizmetin karşılığı bu olmamalı diyip müşteri hizmetlerini arayip iptal ettirmek istedim şimdi bana 1076 liralık bi cayma bedeli kurulum ücreti kullanım ücreti çıkarttılar o kadar komik ki, bir sürü Tüketiciyi koruma kanunu olmasına rağmen yaptıkları şeylere bak,
Şahsen bu tutarı ödemeyeceğimi söyledim ve Ne olur ne olmaz bozuk saat bi defa doğruyu gösterir misali CİMERe konuyu detaylı bi şekilde yazdım bakalım ilerleyen zamanlarda başıma bişey gelicek mi merak ediyorum,
aynı şey süratkargodada olmuştu kargomu ulaştırmadılar ve geri getirdiler bide 200 lira ücret istediler ama kargoyu ben teslim aldıktan 1 hafta sonra arayıp şubeye gelin diyorlar bide onuda ödemedim bakalım ne olacak
PAKETİM 15MBPS LİMİTSİZ PAKETİYDİ,
AYLIK 1285 TL![]()
Maalesef böyle bişey bulamadım, thhye şikayette bulundum cevap bekliyoruz bakalım, altyapı vs olmadığı için fazla seçenek yok zatenTHH ye başvur yada cayma bedelini karşılayan bi internete geçiş yap hocam.
Bilmiyorum hocam çok berbat internetleri ama mobil telefonda öyle değil her şey 4 4 lükİlk bir ay cayma olması lazım
.Önemli olan anlaşmayı imzalamak diye biliyorum taahhüt yaptıktan sonra direkt kapattırsan da bedel yansıtırlar imzaladıktan sonra da ne kadar ay geçerse o kadar az çıkıyor
Hocam mobil yani telefon hattında sıkıntı yok bizdede ama superboxda acayip berbat bi şema varsuperbox un 200 gb lık versiyonunu kullanıyorum şuan, 70 80 mbps veriyor bende ve sabit 40 ping alıyorum
Öde hiç uğraşma diyosun yani abiEn fazla olacağı icra dairesine düşer dosyanız oradanda avukat firmasına satılır davanız avukatlar uğraşır durur sürekli icra müdürlüğüne gitmek zorunda kalırsınız Bi noktadan sonra o kadar çok zaman ve uğraş sonucu keşke ödeseydim dersinizAynı olayı bende yaşadım Superonline da 2017 den 2021 e kadar uzadı durdu araçlarıma yakalama kararı çıkarttılar evlerime haciz koydular v.s ancak İşler ciddiye bineceğini anladığım vakit Bütün ödemeleri yapıp konuyu kapatmak istedim ama Dosya açıldıktan sonra geri dönüş olmuyormuş bu seferde ödediğim tutar olmasına rağmen hala geçmişte ödemediğim tutarlar sebebi ile icralık olduk. 3 yıl sonunda Maddi bir kaybım olmadı ancak Sakaryada yaşıyorum haftada en az 1 kere İstanbul 33. icra müdürlüğüne gidip imza dilekçe v.s vermek zorunda kalmak çok yordu beni Ve icralık olduğum tutar 302 TL di
![]()