Arama sonuçları: *

1. BBrek

ADSLden VDSLe geçmek kaç gün sürüyor

evet dün 24 mbpse yükselttik paketi bu gün geldiler yaprılar
  2. BBrek

Bu gün yaptılar
  3. BBrek

teşekkür ederim
  4. BBrek

Eveett bu gün aradık superonlineı ve altyapımın 53 mbpse kadar desteklediğini öğrendik (şükür) şimdi bize 10 güne kadar port değişir dediler siz değiştirdiğinizde kaç günde geçti adslden vdsle ?
  5. BBrek

İnternet Sağlayıcısı önerir misiniz? ?

superonline(!)
  6. BBrek

böyle bir şey gördünüz mü :)

D-Dostum o upload ne yeniyomu 1619089328 Belki şundan bahsetmiştir: İnterneti çok hızlı değil ve evdekiler telefona bakınca instagram falan ping çıkıyor olabilir
  7. BBrek

Vodafone İnternet Nasıldır?

Milleni daha iyi milleni alın vodafone yerine
  8. BBrek

Millenicom hakkında sorularım var.

Ben superonline kullanıyorum milleni altyapım 66 desteklliyor ama ailemi ikna etmeye çalışıyorum. bende düşünüyüorum geçmeyi. superonline da 16mbps 100 tl o.O2
  9. BBrek

türk telekom numarası ?

20003 o.O2
  10. BBrek

Altyapı başvurusu nasıl yapılır.

bende söylüyorum babama ama biraz zor olucak (apt. yöneticisi biziz) :/
  11. BBrek

Altyapı başvurusu nasıl yapılır.

Merhaba superonline kullanıyorum ve bu şekilde alıyorum ara sıra türk telekoma mail atsam bişey yapabilirlermi (mail adresi nedir?) yoksa yine bu işe yaramazı kullanmaya devammı ederim 1616959461 internetim 16 mbps
  12. BBrek

turknet vs millenicom

nereeyse 2 haftadır internetim yok mobil veriden derslere giriyoum dün 1 saat geldi birdaha gitti 2 günde bir 1 aat geliyo bida 2 gün gene yok valla en doğrusu millenicom
  13. BBrek

turknet vs millenicom

bu lanet superonline dan kurtulayımda ne olursa olsun valla millenicom hem hızlı gösteriyo hemde memnun çoğu kişi teşkkür ederim
  14. BBrek

turknet vs millenicom

tamam teşekkür ederim
  15. BBrek

turknet vs millenicom

hangisini seçmeliyim hangisinde daha az kesinti yaşanıyor şuan superonline kullanıyorum rezalet 1609315918 tamamdır
  16. BBrek

turknet vs millenicom

17. BBrek

millenicomdan memnunusunuz

anladım teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda geçerim millenicoma
  18. BBrek

tamamdır teşekkür ederim bide superonline 20 mbps derken millenicom da neden 66 diyor bi bilginiz varmı bununla ilgili
  19. BBrek

anladım teşekkür ederim
  20. BBrek

superonline kullanıyorum 1haftadır interne 2 günde bir geliyor en sonunda tüketici hakem heyetine başvurucaz millenicomdan memnunmusunuz bende 66 mbps çıktı sorgulamada ama superonline en fazla 20 dedi aradığımızda. millenicom kullananlar varsa yazarlarsa sevinirim
Top Bottom