Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde...forum.donanimarsivi.com
Millenicom.
Türknet zaten 16 tanımlayacağız diyor.
tamamdırMillenicom tabi ki
millenicom da daha az yaşarsın müşteri hizmetleri faalanda iyi internet hız farkı da varhangisini seçmeliyim hangisinde daha az kesinti yaşanıyor şuan superonline kullanıyorum rezalet
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır
bu lanet superonline dan kurtulayımda ne olursa olsun valla millenicom hem hızlı gösteriyo hemde memnun çoğu kişi teşkkür ederimYaklaşık 1 ayı biraz geçti millenicom kullanıyorum 50 mbit download 8 upload (upload'ı 5 e kadar kullanabiliyorum) 90 TL 2 sene taahütü var arada bir 5 10 saniye kopmalar yaşıyorum onun dışında bir sorun yaşamadım şu anlık memnunum. Türknet hakkında çok şikayet duyduğum için Millenicom'u tercih ettim.
oyunlarda ping değerim vs çok iyi speedtest genel olarak 2 ms gösteriyor nadiren 3 4 e çıkıyor
ben de taahütten dolayı uzun süredir ttnet kullanıyordum zaten anlatmaya gerek yok ttnet'ten bahsediyoruz. Bir ara superonline'da denedim gerçekten çok kötüydü.bu lanet superonline dan kurtulayımda ne olursa olsun valla millenicom hem hızlı gösteriyo hemde memnun çoğu kişi teşkkür ederim
nereeyse 2 haftadır internetim yok mobil veriden derslere giriyoum dün 1 saat geldi birdaha gitti 2 günde bir 1 aat geliyo bida 2 gün gene yok valla en doğrusu millenicomben de taahütten dolayı uzun süredir ttnet kullanıyordum zaten anlatmaya gerek yok ttnet'ten bahsediyoruz. Bir ara superonline'da denedim gerçekten çok kötüydü.
millenicom öneriliyor genelde