Yardım Turknet yerine geçebileceğim (zam üzdü)

netspeed
millenicom
kablonet( taahhüt olması uzak kalmamı sağlıyor gibi)
başka daha iyisi varsa bunlardan da yazabilirsiniz)

turknet 50mbps dowload, 15 uploud alıyorum zamdan sonra değiştirmeye karar verdim ping sorunu yaşatmayacak

Millenicoma gecerseniz kod verebilirim.

netspeed iyi değil şu an sürekli bant daralması uyguluyorlar
Milenicom direkt kopuyor :D netspeed endpointi atlasnete taşıyor türk Telekomdan ondan sıkıntılı 4 yıldır kullanıyorum bir şeyini görmedim Milenicom ise cehennemin en derin katından net sağlıyor ve call center bile Yok en azından Netspeedi arayıp küfür edebiliyorum

daha ilk ayimdi geciste yapamiyorum

netspeed iyi değil şu an sürekli bant daralması uyguluyorlar
Bant daralması Telekom sunucularından oluyor malesef. Atlantisnet sunucularına geçecekler yakında o zaman iyileşme görürsünüz. Şuan netspeed kullanıyorun

netspeed
millenicom

turknet 50mbps dowload, 15 uploud alıyorum zamdan sonra değiştirmeye karar verdim ping sorunu yaşatmayacak
En ucuz ve en az 12 ay taahhüt hangisi veriyorsa ona geç taahhüt olmayanlar zam yapacak komple.

Yeni servis sağlayıcılar da var.
Gigaspeed, netgsm, 10line.
Yeni zam yaptılar.

netspeed
millenicom

ne oduyordun ne oldu

kablonet 1000+1000 kullanıyorum mükemmel 4 sene oldu 0 ping 0 problem altyapın varsa düşünme arıza kaydı oluşturuyorsun 1 saate kapındalar

Arkadaşlar netspeed şu an düzgün haberiniz olsun internet servisi veriyorlar hâlâ sadece arada bant daralması oluyor

En ucuz ve en az 12 ay taahhüt hangisi veriyorsa ona geç taahhüt olmayanlar zam yapacak komple.
kablonet 1000+1000 kullanıyorum mükemmel 4 sene oldu 0 ping 0 problem altyapın varsa düşünme arıza kaydı oluşturuyorsun 1 saate kapındalar
fiber yok 50 mbps alt yapı vdsl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne oduyordun ne oldu
500 den 700

Yeni servis sağlayıcılar da var.
Gigaspeed, netgsm, 10line.
Yeni zam yaptılar.
hangisini önerirsin

fiber yok 50 mbps alt yapı vdsl

500 den 700

hangisini önerirsin
Bana sorarsan hangisinde alt yapı varsa onu tercih etmelisin örneğin benim kablonet altyapım var 1000+1000 hız alıyorum çok stabil ve sorunsuz 7-8 ay önce turknet bağlattım max 60 mbps aldım ve stabil değildi

Geri