Yardım Turknet yerine geçebileceğim (zam üzdü)

Peadyte

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
netspeed
millenicom
kablonet( taahhüt olması uzak kalmamı sağlıyor gibi)
başka daha iyisi varsa bunlardan da yazabilirsiniz)

turknet 50mbps dowload, 15 uploud alıyorum zamdan sonra değiştirmeye karar verdim ping sorunu yaşatmayacak

Son düzenleme:
Tamamen şans meselesi. Millenicom da muhattap bulamıyorsunuz ama ping konusunda pek sorun yaşamazsınız. Önereceğim millenicom olur. Netspeed'e bulaşmayın. Kablonet de öyle.

Ben millenicomdan geçtim daha 1-2 ay olmadı millenicom da sıkıntılar vardı siteler yüklenmiyordu eğer çözüldü ise bende geri dönüş yapacağım gibi gözüküyor.

Ben gıbır kullanıyorum memnunum, yerine göre değişkenlik gösterebiliyor tabi, arkadaş referans olayı da mevcut.

netspeed
millenicom
kablonet
arasında kaldım(başka daha iyisi varsa bunlardan da yazabilirsiniz)

turknet 50mbps dowload, 15 uploud alıyorum zamdan sonra değiştirmeye karar verdim ping sorunu yaşatmayacak
Milenicomdan Tt ye geçtim çok sorun çıkardı bana son 1 aydır internet kopmaları sunucu hataları vs veriyordu ve ilgilenen yok müşteri hizmeti yok çünkü. Tt de 6ay 370 tl sonraki 12 ay 750 tl sabit fiyat yaptım ne kopma ne bi şey var pingde çok düşük.

Millenicom kullanıyorum önermem 3. aydan sonra 599tl oluyor, netspeed zaten battı. Kablonet taahhütlü altyapınız yoksa berbat, GibirNET tercih edebilirsiniz

Millenicom kullanıyorum önermem 3. aydan sonra 599tl oluyor, netspeed zaten battı. Kablonet taahhütlü altyapınız varsa berbat, GibirNET tercih edebilirsiniz
netspeed nasıl battı uzağım da biraz

milllenicom 3 ay sonra 599 mu bulaşılmaz ozaman
kablonet de pahalı ve taahhütlü:/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Milenicomdan Tt ye geçtim çok sorun çıkardı bana son 1 aydır internet kopmaları sunucu hataları vs veriyordu ve ilgilenen yok müşteri hizmeti yok çünkü. Tt de 6ay 370 tl sonraki 12 ay 750 tl sabit fiyat yaptım ne kopma ne bi şey var pingde çok düşük.
türk telekom’a mı? turknet mi

Tamamen şans meselesi. Millenicom da muhattap bulamıyorsunuz ama ping konusunda pek sorun yaşamazsınız. Önereceğim millenicom olur. Netspeed'e bulaşmayın. Kablonet de öyle.
3 ay sonra 599 oluyormuş geçince

Ekrem başkanın dediği gibi Gibirnet de iyi onuda düşünebilirsiniz.

Ben yaşamadım sorun yaşayanların olduğu gruplardayım. Onlar söylüyor.
ne kadar veriyorsun ücret

millenicom asla önermem. hem hizmet çok kötü(sürekli internet ya kopuyordu ya donuyordu vs) hem de fiyata uymuyorlar. aldığın paketin fiyatı atıyorum 100 liraysa bir ay 100 lira geliyor diğer ay 120 lira geliyor diğer ay 105 lira geliyor falan kafalarına göre sürekli farklı fiyat yazıyorlardı faturaya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,545
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri