Yardım Turknet yerine geçebileceğim (zam üzdü)

Bana sorarsan hangisinde alt yapı varsa onu tercih etmelisin örneğin benim kablonet altyapım var 1000+1000 hız alıyorum çok stabil ve sorunsuz 7-8 ay önce turknet bağlattım max 60 mbps aldım ve stabil değildi
geçiş yapsak 500 altı fiyat yok kurulum ücreti var yılbaşına kadar yine fiyat artar saçma sapan seyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana sorarsan hangisinde alt yapı varsa onu tercih etmelisin örneğin benim kablonet altyapım var 1000+1000 hız alıyorum çok stabil ve sorunsuz 7-8 ay önce turknet bağlattım max 60 mbps aldım ve stabil değildi
vdsl 50 mbps uploud tek alt yapı destekliyor

memnun mu kullananlar

Teknosanet araştır istersen ben memnunum 12 ay fiyat garantisi var.

Screenshot_2025-07-18-16-41-29-452-edit_org.mozilla.firefox.webp

Zam hepsine gelir diğerlerine gelmediyse yakındır sırf zam geldi diye bırakılmaz Türk net

Beyler Benden Size Tavsiye . 10 Ağustos'a Kadar Eski Tarifeden Yıllık Alın Daha Sonrasında İse İnternet Sağlayıcı Değiştirin .
1752867345609.webp

netspeed
millenicom
kablonet( taahhüt olması uzak kalmamı sağlıyor gibi)
başka daha iyisi varsa bunlardan da yazabilirsiniz)

turknet 50mbps dowload, 15 uploud alıyorum zamdan sonra değiştirmeye karar verdim ping sorunu yaşatmayacak
millenicom rezalet 2 3 hafta önce bi sorun başladı ne açıklama ne çözüm 1.5 hafta internet yok gibiydi..

500 den asagı yok zaten + kurulum ücreti
kurulum ücreti gibi bir saçmalığı var türknetin.. cukkalıyor paraları

1 swneye yakin millenicom kullandim habersiz zamlar (ne zaman fatura odeme gunu gelse zamı o zaman öğreniyordum) ustelik son 1 ayda surekli internet bağlanti kopmaları vs yaşadim başta çok dert etmemiştim ama tarifemin 500 tl olmasindan ve internetin tamamen gidip birdaha kullanamadığımdan ötürü türknete hattımı taşidim ayni dsl uzerinden kutuya mudahale edilmeden modem kurulumunu yaparak gun içerisinde interneti kullanmaya başladim turknete geçtiğimden beri ne hat kopması yaşadım ne dsl işiğim kayboldu nede online oyunlarda paket loss yaşadım şahsen ben 200 tl fazla verip turknette kalmaya devam edeceğim daha iyi bir seçenek olsa keşke

millenicom rezalet 2 3 hafta önce bi sorun başladı ne açıklama ne çözüm 1.5 hafta internet yok gibiydi..

kurulum ücreti gibi bir saçmalığı var türknetin.. cukkalıyor paraları
Ben kurulum ücreti ödemedim hocam millenicomdan geçmiştim turknete allah belasini versin millenicomun ne oyun oynattilar ne internette gezinebildim

Geri