Arama sonuçları: *

1. Banxtre

KYK YURDUNDA İNTERNET

Hiçbir bilgim yok ama SuperBox'tan mağdur bir sürü insan tanıdım. Bknz: Admin @Mehmet Yılmaz
  2. Banxtre

KYK YURDUNDA İNTERNET

Ne yapın ne edin Superbox batağına düşmeyin ,ne alacağınızı bilmem ama düşmeyeceğiniz batak SuperBox olsun.
  3. Banxtre

Öneri TÜRKSAT KABLO (KABLONET) BU FİRMA NEDİR?

1 günde kazım yapıp bakım yapıp gidebilen bir firma. 3 Saat kesinti ile kazımlı bakım yapıp gidebiliyorlar ,hizmet bakımından gerçekten iyi.
  4. Banxtre

Öneri TÜRKSAT KABLO (KABLONET) BU FİRMA NEDİR?

Şehirden şehire performansı değişen bir firma ama genel hizmet kalitesi ve verdiği internetin kalitesi yüksek.
  5. Banxtre

Sitelere ve Uygulamalara bağlanamayanlar için geçici çözüm!

Çalışıyorsa Yararlı bilgi .
  6. Banxtre

Pingsiz bir Türkiye olabilir mi sizce?

Olur tabii.Benim şehrime bile geldi 100 mbps. Ping sorununu kökten çözdüler.
  7. Banxtre

Bu internet yayın için yeterli mi ?

Sınırdasın. Ama soruya gelirse evet.
  8. Banxtre

Türksat Kablonet 100 güldüren kampanya alınır mı??

Birebir benzer sonuclar Yan komşumuzsun sanardim şehir ayni olsa
  9. Banxtre

Türksat Kablonet 100 güldüren kampanya alınır mı??

Alınır kullanıyoruz çok memnunuz
  10. Banxtre

MAC Filtresinden herkesi banladım ifşa olur muyum?

Dostum her şeyi geçtim Ornegin sırf aşağıdaki bir çocuk ping yüksek diye senin önemli bir internrtten yapacagin bir isi engellese ne hissedersin ? Ornegin e devletten korona testine filan bakacaksın ama bakamiyorsun asagidaki komsun sırf ping düşsün diye seni engelledi diye ?
  11. Banxtre

81 ile Bedava Yüksek Hızlı İnternet!

Yasaklı sitelere giriş Kota patlatma Yasa dışı işlemler Kötü insanların bu fikirden haberdar olup insanların ağını kötüye kullanması Ders için değil de oyun için kullanmaya çalışanlar
  12. Banxtre

81 ile Bedava Yüksek Hızlı İnternet!

Fikir güzel lakin İşleyiş olarak çöker Teorikte mantıklı pratikte hata yaşanır kısaca
  13. Banxtre

Yardım Kablonet 100 Mbps alıyorum ama oyun indirirken En fazla 3 Mb/s alıyorum

tarifede şuan hızının 25 veya daha altı olması lazım 7-24 arası hız düşürmesi yapılıyor
  14. Banxtre

kablonet kullanmayın

15 yıllık müşterisiyiz gayet memnunuz marka karalamaktan vazgeç 100mbps nin 98 ini veren firma aslan gibi stabil interneti var benim şehrimde
  15. Banxtre

Uploadımı arttırmak mümkün mü

ben istediğin zaman alabilirsin diye biliyorum illa 2 yıl kullanmak zorunda değilsin istediğn zaman iptal edebiliyosun
  16. Banxtre

Uploadımı arttırmak mümkün mü

ayda 10 tl ek ücretle 10mbps yapabilirsin
  17. Banxtre

Türknet Sorunu Çözecek Gibi

iyi günlerde kullan
Top Bottom