tabii ki öğrenirler ayrıca yaptığın suç o internet onların aynı zamanda ya bunu öğrenirlerse ve sizle ortak kullanmayı keserlerse ve annen ile baban sana ceza olarak eve internet almaz ise ne olur hiç düşündün mü ?bizim normalde kendi internetimiz var ama taşınmak zorunda kaldık, taşındığımız yerde de üst komşunun interneti vardı bizimkilerin de işine geldi ortak kullanmaya başladık.
ama ben ethernet olarak bağlayamadığım için pingim yüksek oluyor. benimde aklıma şöyle bişe geldi.
panele girdim ordan herkesi banladım benim dışımda internete erişimi olan yok. herkes iyice sinirlenmeye başladı bizimkiler falan.
amacım bizimkilere ayrı bir internet bağlatmak ama üsttekiler müşteri hizmetlerini falan arayıp benim yaptığımı öğrenebilirler mi?
sıkıntı olur o zman çünkü.
yok anlamazlar biraz geri kafalılar çünkü.Ailene durumu açıklamak yerine böyle bir şey yapman hem suç hem de saçmalık reset at modeme ailene durumu anlat ben oynayamıyorum diye
al işte hakarette ettinyok anlamazlar biraz geri kafalılar çünkü.
Aileler bir şeyler bilmiyor olabilirler sonuçta her aile alışık değil bu tarz şeylere ama bir şekilde itiraz edersin mesafeni koyarsın onlarda ne kadar ciddi bir şey olduğunu anlarlar zaten yaptığın yanlışyok anlamazlar biraz geri kafalılar çünkü.
ben adsl kullanıyorum ping hep çok yükseklerde geziyor babama diyorum oh iyi işte oynayama otur dersine çalış diyorAilene durumu açıklamak yerine böyle bir şey yapman hem suç hem de saçmalık reset at modeme ailene durumu anlat ben oynayamıyorum diye
Bende de aynı şekilde ADSL kullanıyorum pingim çok yükseklerde oyun oynarken ama olsun yani yapacak bir şey yok altypaıben adsl kullanıyorum ping hep çok yükseklerde geziyor babama diyorum oh iyi işte oynayama otur dersine çalış diyor
bende fiber altyapı var aynı paraya 50 alabilecek iken 16 almayı tercih ediyor. bu ay taahhüt bitiyor bakalım ikna edebilirsem superonline altyapısı üzerinden millenicomdan 50mbqs almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim tam olarakBende de aynı şekilde ADSL kullanıyorum pingim çok yükseklerde oyun oynarken ama olsun yani yapacak bir şey yok altypaı