Neler Yeni

MAC Filtresinden herkesi banladım ifşa olur muyum?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
Ailene durumu açıklamak yerine böyle bir şey yapman hem suç hem de saçmalık reset at modeme ailene durumu anlat ben oynayamıyorum diye

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bizim normalde kendi internetimiz var ama taşınmak zorunda kaldık, taşındığımız yerde de üst komşunun interneti vardı bizimkilerin de işine geldi ortak kullanmaya başladık.
ama ben ethernet olarak bağlayamadığım için pingim yüksek oluyor. benimde aklıma şöyle bişe geldi.
panele girdim ordan herkesi banladım benim dışımda internete erişimi olan yok. herkes iyice sinirlenmeye başladı bizimkiler falan.
amacım bizimkilere ayrı bir internet bağlatmak ama üsttekiler müşteri hizmetlerini falan arayıp benim yaptığımı öğrenebilirler mi?
sıkıntı olur o zman çünkü.
tabii ki öğrenirler ayrıca yaptığın suç o internet onların aynı zamanda ya bunu öğrenirlerse ve sizle ortak kullanmayı keserlerse ve annen ile baban sana ceza olarak eve internet almaz ise ne olur hiç düşündün mü ?

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
yok anlamazlar biraz geri kafalılar çünkü.
al işte hakarette ettin
tek temennim yakalanman inşallah yakalanırsın madem ortak kullanıyorsunuz devam edeceksin senin değil 2 aile olarak kullanıyonuz bi nevi hırsızlık gibi oluyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
yok anlamazlar biraz geri kafalılar çünkü.
Aileler bir şeyler bilmiyor olabilirler sonuçta her aile alışık değil bu tarz şeylere ama bir şekilde itiraz edersin mesafeni koyarsın onlarda ne kadar ciddi bir şey olduğunu anlarlar zaten yaptığın yanlış

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ailene durumu açıklamak yerine böyle bir şey yapman hem suç hem de saçmalık reset at modeme ailene durumu anlat ben oynayamıyorum diye
ben adsl kullanıyorum ping hep çok yükseklerde geziyor babama diyorum oh iyi işte oynayama otur dersine çalış diyor :D

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Dostum her şeyi geçtim
Ornegin sırf aşağıdaki bir çocuk ping yüksek diye senin önemli bir internrtten yapacagin bir isi engellese ne hissedersin ?
Ornegin e devletten korona testine filan bakacaksın ama bakamiyorsun asagidaki komsun sırf ping düşsün diye seni engelledi diye ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
ben adsl kullanıyorum ping hep çok yükseklerde geziyor babama diyorum oh iyi işte oynayama otur dersine çalış diyor :D
Bende de aynı şekilde ADSL kullanıyorum pingim çok yükseklerde oyun oynarken ama olsun yani yapacak bir şey yok altypaı

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende de aynı şekilde ADSL kullanıyorum pingim çok yükseklerde oyun oynarken ama olsun yani yapacak bir şey yok altypaı
bende fiber altyapı var aynı paraya 50 alabilecek iken 16 almayı tercih ediyor. bu ay taahhüt bitiyor bakalım ikna edebilirsem superonline altyapısı üzerinden millenicomdan 50mbqs almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim tam olarak

Top Bottom