Arama sonuçları: *

1. Baran Can

Yardım Ev İnternetimiz Çok Yavaşladı Sizde de Aynı Sorun Var Mı? (TTNET/TürkTelekom)

Türk net aşağıdaki paketi sunuyor Sizce geçmeye değer mi? Yani TürkNet güvenilir mi desem yeri var
  2. Baran Can

Yardım Ev İnternetimiz Çok Yavaşladı Sizde de Aynı Sorun Var Mı? (TTNET/TürkTelekom)

kullanıcı adı olarak neyi girmemiz gerekiyor? İnternetin adını mı yoksa kimin üzerine ise onun adını mı?
  3. Baran Can

Örneğin normalde Download 24 Upload 4 olmalı ancak sonuçlar ortada D: oyunda 12000 ms var şuan 1642893803 deniyoruz 1642894113 Herhangi bir ışık sönmedi
  4. Baran Can

ödemeyi kontrol ettim sıkıntısı yok ayrıca bir sorum olucak internete başkalarının bağlanıp bağlanmadığını nereden anlayacağız?
  5. Baran Can

Şifremizi kimseyle paylaşmadık Otomatik ödemede bir sıkıntı çıkmış olabilir
  6. Baran Can

Son 3/5 gündür oyunlarda 4000ms ping alıyoruz Download ve Upload dibe vurmuş durumda siz de aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz? Yoksa bize özel bir durum mu? Eğer bize özel bir durum ise çözüm için tavsiyelerinizi bekliyorum
  7. Baran Can

Bu değerlerle ne kadarlık paket ve max ne kadar hız alabilirim?

Paketine göre gayet iyi değer alıyorsun
  8. Baran Can

Bu değerlerle ne kadarlık paket ve max ne kadar hız alabilirim?

Değerlerin düşük? Upload 20 civarında download 55 civarında olmalı? @EMREG
  9. Baran Can

NetSpeed Güvenilir Mi? TurkTelekom'dan Geçiş Yapacağım

Tamamdır teşekkür ederim.
  10. Baran Can

https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar/fiber-ultrafast-75-kampanyasi Burada Fiber demiş biz. Fiber hızında mı yoksa Fiberoptik mi? Bize fiberoptik lazım
  11. Baran Can

Fiberoptik mi kullanıyorsunuz yoksa VDSL ADSL mi?
  12. Baran Can

Turk Telekom 16 ya 4 lük tarife kullanıyorum ve aldığım değerler rezalet, 0.5 Upload ve 1-5 arası download alıyorum. Netspeed'in bizim binaya 100Mbps desteği var https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar/fiber-ultrafast-75-kampanyasi Bu kampanyayı kullanmayı düşünüyorum sizce değer mi?
  13. Baran Can

Ev İnternetinizi Ayda Kaç GB/TB Kullanıyorsunuz?

200 GB o da kotalı olduğu için. Normalde 2TB Kullanırım
  14. Baran Can

Millenicom Fiber 35 Alınır mı?

Türknet altyapımız rezalet 1613165745 Baktım Türk t. Vodafone Turkcell Turknet KabloTv hepsine baktım ve en mantıklısı ve en uygunu millenicom. Tek korkum arkadaşlarımın yaşadığı günde 3-4 defa olan 5-35 dk şık internet kesintileri 1613165776 Arkadaşlarımın değil arkadaşımın
  15. Baran Can

Tamam teşekkürler
  16. Baran Can

Özetle TTNET modem ile bu paket alınır değil mi?
  17. Baran Can

85 mbps desteğim var ancak 110TL lik bizi aşıyor :) Aklımda kalan soru şu bahsedilen hızı alır mıyım? TTNET modemi var kdkdkd 1613165219 Bir de millenicom kullanan bir arkadaşım var internet günde 4 5 defa kesilip 5-35 dk gidiyor diyor
  18. Baran Can

Sorum başlıkta link: https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/basvuru/internet/fiber-35-kampanyasi/5591c149-1e89-4319-836e-3872dfbcd148?selectedCampaignId=5591c149-1e89-4319-836e-3872dfbcd148&SelectedInternetOfferId=fd16fb58-af5d-46a4-b9d6-122332288067&p=1&f=2
  19. Baran Can

TurkNet güvenilir mi?

TurkNet güvenilir mi? Şu anda 24Mbps'ye kadar fiber internet (200GB) kullanıyorum(Modemde TTNET yazıyor 5 yıl önce aldık normalde TürkTelekom). Sınırsız ve hızlı bir internet kullanmak istiyorum. Bütçem maximum 90TL ve türk net gayet iyi GİBİ. Gibi diyorum çünkü Abdullah abim ve başka kişiler...
Top Bottom