Neler Yeni

Yardım Ev İnternetimiz Çok Yavaşladı Sizde de Aynı Sorun Var Mı? (TTNET/TürkTelekom)

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Son 3/5 gündür oyunlarda 4000ms ping alıyoruz Download ve Upload dibe vurmuş durumda siz de aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz? Yoksa bize özel bir durum mu?
Eğer bize özel bir durum ise çözüm için tavsiyelerinizi bekliyorum

Bura.K

80+ Silver
Yaşamıyorum. 50 MB sabit hız alıyorum. Altyapı çalışması veya borç gecikmesinden yapıyor olabilirler.

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bendede değerler normal ama internette bi yavaşlık oluyor akşamları sık sık kesiliyor

Bura.K

80+ Silver
Otomatik ödemede bir sıkıntı çıkmış olabilir
Bilmiyorum, hiç karşılaşmadım. Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi verirler.
Eğer bu sorun uzun süre devam ederse THH'ne gelen yeni yasa ile "sabit hız alamayan tüketiciler" için çeşitli haklar tanındı. Bu haklarınızı öğrenip haklarınızı kullanabilirsiniz.

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum, hiç karşılaşmadım. Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi verirler.
Eğer bu sorun uzun süre devam ederse THH'ne gelen yeni yasa ile "sabit hız alamayan tüketiciler" için çeşitli haklar tanındı. Bu haklarınızı öğrenip haklarınızı kullanabilirsiniz.
ödemeyi kontrol ettim sıkıntısı yok ayrıca bir sorum olucak internete başkalarının bağlanıp bağlanmadığını nereden anlayacağız?

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
on 3/5 gündür oyunlarda 4000ms ping alıyoruz Download ve Upload dibe vurmuş durumda siz de aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz? Yoksa bize özel bir durum mu?
Eğer bize özel bir durum ise çözüm için tavsiyelerinizi bekliyorum
bende durumlar şuanlık bu şekil ama ilerde bilmiyorum bende adsl kullanıyorken yaşadığınızı çok yaşıyordum büyük ihtimalle çok kullanan veya indirme yapan var bence
Ekran Görüntüsü (1).png

Bura.K

80+ Silver
ödemeyi kontrol ettim sıkıntısı yok ayrıca bir sorum olucak internete başkalarının bağlanıp bağlanmadığını nereden anlayacağız?
Modeminize bağlı cihazları bulmanın bir yolu da, herhangi bir kablosuz etkinlik gösteren bir ışık göstergesi bulmaktır. Bunu yapmak için; modeminize bağlı tüm kablosuz aygıtların internetini kapatın ve modemin üzerindeki kablosuz ışığın hala yanıp yanmadığını kontrol edin.

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
image_2022-01-23_022203.png

Örneğin normalde Download 24 Upload 4 olmalı ancak sonuçlar ortada D: oyunda 12000 ms var şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modeminize bağlı cihazları bulmanın bir yolu da, herhangi bir kablosuz etkinlik gösteren bir ışık göstergesi bulmaktır. Bunu yapmak için; modeminize bağlı tüm kablosuz aygıtların internetini kapatın ve modemin üzerindeki kablosuz ışığın hala yanıp yanmadığını kontrol edin.
deniyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir ışık sönmedi

Son düzenleme:

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Alıntıyı görüntüle
Böyle de bakabilirsiniz. Uzun uzun anlatmak yerine siteden CTRL+V yapmak daha kolay :D Modem veya WİFİ ustası olmadığım için fazla önerebileceğim bir seçenek yok. Güzel geceler dilerim :=)
kullanıcı adı olarak neyi girmemiz gerekiyor? İnternetin adını mı yoksa kimin üzerine ise onun adını mı?

Top Bottom