Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Tarife önerisi fazla internetli

şimdi knka ben turk telekomum da turkcelle nasıl hızlıdan geçerim
  2. Berk Atmaca

Turktelekom mu
  3. Berk Atmaca

bende arıyom valla
  4. Berk Atmaca

Yardım Millenicom hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ucuz diye aldık. Hız vs iyi şuan sıkıntı yok. Haziranda kapatıcam üni için almıştım eve.
  5. Berk Atmaca

100mbps İnternet Tavsiyesi

Ben millenicom kullanıyorum. Fiber modem + fatura 145tl. Modem de 5g falan. Eğer düşünürsen bu kodu müşteri hizmetlerine ilet. 1 ay fatura ödemiyorsun. 1B771164
  6. Berk Atmaca

İnternet Sağlayıcımı Değiştiricem

Şahsen milleni kullanıyorum. İlk gün bi ping sorunu vardı wp den yazdım hemen hallettiler
  7. Berk Atmaca

Öneri Rehber - Millenicom Nasıldır? Alınır Mı? Hızı Nasıl? Müşteri Temsilcisi Nasıl?

Byler isteyen olursa kod verebilirim 👉👈 ayrı evde yaşıyorum da.. para gtmesn :( Şaka bi yana isteyen olursa özelden yazsın.
  8. Berk Atmaca

Yardım İnternet sağlayıcı önerisi lazım

Millenicom düşünürsen kod verebilirim. 1 ay fatura ödemiyorsunuz. Hem siz hem ben. Siz yine de alt yapısı en iyi olan internet sağlayıcısını tercih edin
  9. Berk Atmaca

Millenicom mu netspeed mi

millenicom kullanıyorum. eğer bağlatmak istiyorsan kod verebilirim dostum. 1665929290 verdikleri modem 5ghz wifi ile geliyor eve geçince fotoğraf atarım
  10. Berk Atmaca

Öneri Netspeed yerine int servis sağlayıcısı olarak ne önerirsiniz

Millenicom. Fiberde taahütsüz modemle beraber 145tl ödeme yapıyorsunuz.
  11. Berk Atmaca

Türk Telekom mobilde çok internet yemeye başladı

Dostlar bende mi böyle yoksa sizde de var mı böyle bir durum? Standart telefon kullanıcısıyım. 8gb paketim var. Normalde ay sonuna kadar yeterdi. Şimdi ek 10gb almama rağmen daha yenilenmesine daha 14 gün varken 8gb bitti üstüne aldığım 10gb’ın 8,5gb’ı da bitti. Bu kadar hızlı bitmesi imkansız...
  12. Berk Atmaca

Öğrenci evi için internet önerisi

Hocam valla ben köylü gibi kaldım eve girince dedim uzay teknolojisi bu. Sağolun yardım içinde, GPON nedir 🤠
  13. Berk Atmaca

Şimdi modem de yok bende fazla fiyat girmesin bize
  14. Berk Atmaca

Arayım bu gün. Gıbır da iyimiş aslında. Şimdi tek sorun ben fotodaki kabloyu modemde nereye takacam? Öyle sokete sahip modem yok sanırım ek aparat tarzı bir şey mi lazım?
  15. Berk Atmaca

Şu kablo neyin nesi? Ben ilk defa görüyorum. Bizim orda fiber yok 🤧
  16. Berk Atmaca

Dostlar selam. Üniversite için eve çıktım ve internet ihtiyacım var. Evde fiber alt yapı var türk telekomun. Türknettr 100mbps verebiliyor. Sorum şu; Hangi sağlayıcı kullanayım? Şu fotodaki kablo fiber kablosuymuş. Bunu nasıl kullanacam?
  17. Berk Atmaca

Yarın taahhüt bitiyor internet hemen kesilir mi?

Hocam paket yenilerseniz sorun çıkmaz diye biliyorum. Ama yine TT kullanır mısınız orası ayrı. Sizin bileceğiniz iş.
  18. Berk Atmaca

Yarın taahhüt bitiyor internet hemen kesilir mi?

TT ise geçmiş olsun. O ay fatura 2 katı gelecek.
  19. Berk Atmaca

Bu internet ile yayın açılırmı?

720p60fps açabilirsin. 4500bitrate verebilirsin.
Top Bottom