Türkcell kendisi ekip gönderiyor diye biliyorum yakın yerdekiler bağlamıyor sanırım onlar sadece bayi olarak duruyor olması lazım emin değilim bilen birisi daha iyi cevaplar muhtemelen veya direkt olarak türkcelli arayıp öğrenebilirsin ki o daha iyi bir cevap olur. 100 mbps "e kadar" zaten orası...
internetten biraz daha araştır paketleri ve alt yapını sorgula bence bizim arkadaş da adana da oturuyor turk telekomdu sanırım bölge müdürüyle konuştu maks 35 alırsınız demişlerdi çocuk 50 mbps alıyor
Arada bana da oluyor hatta şöyle bir konuda açmıştım 1 hafta filan kullanmıştım bu arada sonrasında düştü aylar sonra tekrardan 1 günlüğüne yine aynı hızlara çıkmıştım : https://forum.donanimarsivi.com/konu/superonline-96-dowload-96-upload.200457/
Superbox bizim arkaşlar yurtta kullanıyordu (Manavgat da) 10 yada 15 alıyorlardı 4-5 kişi bağlanıyordu çok problem yaşamıyorlardı konumla alakalı sanırım
onu bende düşündüm de şunu da görünce garip geldi paylaşmak istedim "* Taahhütlü müşterilerimiz fiyat değişikliğinden taahhüt süresi boyunca etkilenmeyeceklerdir."