fiber kullanan bir çok arkadaşım var ancak onlar 200mb download alsalar bile 10mb uploadı zor görüyolar bu yüzden sordum yinede teşşekür ederimFiber kullanmanızdan dolayı?
19dan aşağı indiğini hiç görmedim 23 hatta 25 bile gördüğüm oldu ancak hiç düşmüyoPeki, stabil mi? İlk baştan 19 gösterip, kısa bir süre sonra düştüğü oluyor mu?
yan apartmandaki arkadaşım türk telekom kullanıyo upload hızı 5 olursa şükrediyoSizin ordaki bütün upload hızını sana vermişler şans
Sanırım Superonline Fiber altyapısından Vodafone kullanıyorsunuz.19dan aşağı indiğini hiç görmedim 23 hatta 25 bile gördüğüm oldu ancak hiç düşmüyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
yan apartmandaki arkadaşım türk telekom kullanıyo upload hızı 5 olursa şükrediyo
35mb aile paketi olması lazım fiber olarak geçiyoHangi paketi kullandığınızı öğrenebilir miyim ?
anladım teşşekür ederim muhtemelen öyle oluyoSanırım Superonline Fiber altyapısından Vodafone kullanıyorsunuz.
Ondandır.
sizin hızlarınız gerçekten muhteşem ancak dediğim gibi 2018den beri kullanıyorum ancak hiç düşüş olmadıArada bana da oluyor hatta şöyle bir konuda açmıştım 1 hafta filan kullanmıştım bu arada sonrasında düştü aylar sonra tekrardan 1 günlüğüne yine aynı hızlara çıkmıştım : https://forum.donanimarsivi.com/konu/superonline-96-dowload-96-upload.200457/