Neler Yeni

süper upload hızım nasıl oluyo?

Squex

80+ Silver
eve kadar fiber mi kullanıyorsunuz

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Fiber ise normal.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
bu konuyla alakasız ama benim paket 16 Mbps bazen oyun indirirken 50 mbps'e çıkıyor nasıl oluyor bu :D

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
İNTERNET HIZIM BU ŞEKİLDE VODAFONE NET KULLANIYORUM TÜRKİYE ŞARTLARINA GÖRE İMKANSIZ BİR UPLOAD NASIL OLUYO ANLAMADIM BU ARADA FİBER KULLANIYORUM
Alıntıyı görüntüle
Türkiye şartlarında gayet normal bir fiber altyapı hızı. Gösteriş mi yapıyosun böyle konu açıp
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiber kullanan bir çok arkadaşım var ancak onlar 200mb download alsalar bile 10mb uploadı zor görüyolar bu yüzden sordum yinede teşşekür ederim
paketinde 20 var senin demek onu kontrol et

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

yaramazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre
bu konuyla alakasız ama benim paket 16 Mbps bazen oyun indirirken 50 mbps'e çıkıyor nasıl oluyor bu :D
hiçbir fikrim yok pek anlayan birisi değilim internetten

Türkiye şartlarında gayet normal bir fiber altyapı hızı. Gösteriş mi yapıyosun böyle konu açıp

paketinde 20 var senin demek onu kontrol et
türkiye şartlarına göre gayet normalse neden tanıdığım 3 kişiden 4ünde 5i geçmiyo upload daha önce bende böyle bir upload görmedim gösteriş yapıcak olsam sosyal medyayı tercih ederim forumda merak edip sebebini sormam internetten anlamadığım ve bilmediğim için merak edip sordum sadece bilgi edinmenin yasak veya ayıp bir şey olduğunu bilmiyordum üzgünüm.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
hiçbir fikrim yok pek anlayan birisi değilim internetten

türkiye şartlarına göre gayet normalse neden tanıdığım 3 kişiden 4ünde 5i geçmiyo upload daha önce bende böyle bir upload görmedim gösteriş yapıcak olsam sosyal medyayı tercih ederim forumda merak edip sebebini sormam internetten anlamadığım ve bilmediğim için merak edip sordum sadece bilgi edinmenin yasak veya ayıp bir şey olduğunu bilmiyordum üzgünüm.
Paket ve Altyapı farkı kardeşim sen bir bölgede o hızı alan bir pakete sahip isen başka bir yerde başka bir insan kişi başka bir hıza sahip olabilir bunu diyoruz sadece

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
anladım teşşekür ederim muhtemelen öyle oluyo

sizin hızlarınız gerçekten muhteşem ancak dediğim gibi 2018den beri kullanıyorum ancak hiç düşüş olmadı
çok garip bende bu corona başından beri 35 mbps lik interneti 75 olarak kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,723
Üyeler
161,742
Son üye
korsanicerik
Top Bottom