evet eve kadar fibereve kadar fiber mi kullanıyorsunuz
Türkiye şartlarında gayet normal bir fiber altyapı hızı. Gösteriş mi yapıyosun böyle konu açıpİNTERNET HIZIM BU ŞEKİLDE VODAFONE NET KULLANIYORUM TÜRKİYE ŞARTLARINA GÖRE İMKANSIZ BİR UPLOAD NASIL OLUYO ANLAMADIM BU ARADA FİBER KULLANIYORUM
Alıntıyı görüntüle
paketinde 20 var senin demek onu kontrol etfiber kullanan bir çok arkadaşım var ancak onlar 200mb download alsalar bile 10mb uploadı zor görüyolar bu yüzden sordum yinede teşşekür ederim
Teşekkür ederim.35mb aile paketi olması lazım fiber olarak geçiyo
hiçbir fikrim yok pek anlayan birisi değilim internettenbu konuyla alakasız ama benim paket 16 Mbps bazen oyun indirirken 50 mbps'e çıkıyor nasıl oluyor bu
türkiye şartlarına göre gayet normalse neden tanıdığım 3 kişiden 4ünde 5i geçmiyo upload daha önce bende böyle bir upload görmedim gösteriş yapıcak olsam sosyal medyayı tercih ederim forumda merak edip sebebini sormam internetten anlamadığım ve bilmediğim için merak edip sordum sadece bilgi edinmenin yasak veya ayıp bir şey olduğunu bilmiyordum üzgünüm.Türkiye şartlarında gayet normal bir fiber altyapı hızı. Gösteriş mi yapıyosun böyle konu açıp
Mesaj otomatik birleştirildi:
paketinde 20 var senin demek onu kontrol et
Paket ve Altyapı farkı kardeşim sen bir bölgede o hızı alan bir pakete sahip isen başka bir yerde başka bir insan kişi başka bir hıza sahip olabilir bunu diyoruz sadecehiçbir fikrim yok pek anlayan birisi değilim internetten
türkiye şartlarına göre gayet normalse neden tanıdığım 3 kişiden 4ünde 5i geçmiyo upload daha önce bende böyle bir upload görmedim gösteriş yapıcak olsam sosyal medyayı tercih ederim forumda merak edip sebebini sormam internetten anlamadığım ve bilmediğim için merak edip sordum sadece bilgi edinmenin yasak veya ayıp bir şey olduğunu bilmiyordum üzgünüm.
çok garip bende bu corona başından beri 35 mbps lik interneti 75 olarak kullanıyorumanladım teşşekür ederim muhtemelen öyle oluyo
sizin hızlarınız gerçekten muhteşem ancak dediğim gibi 2018den beri kullanıyorum ancak hiç düşüş olmadı
bence en iyi olay buçok garip bende bu corona başından beri 35 mbps lik interneti 75 olarak kullanıyorum