ulan yinemi geldin trollünemi yapıyosun bu işler öyle olmuyor güzel kardeşim lütfen yapma şunu artıkDüşündüğün kadar zor bir şey değil o kabloyu çıkarıp onun yerine başka bir kablo takacak
ulan yinemi geldin trollünemi yapıyosun bu işler öyle olmuyor güzel kardeşim lütfen yapma şunu artıkDüşündüğün kadar zor bir şey değil o kabloyu çıkarıp onun yerine başka bir kablo takacak
Çözüm önerisini sunuyorum varsa fikrin söyle spam yapma lütfenulan yinemi geldin trollünemi yapıyosun bu işler öyle olmuyor güzel kardeşim lütfen yapma şunu artık
Evine gelen kabloyu çıkarıp senin isteğinin kabloyu takacak sorun olacağını sanmıyorum ama git konuş fazla bir ücrette çıkmaz, başka bir yapacak bir şey yok
Hocam bu kablo işi için bir yerleri kazmaları veya kırmaları gerekecek mi, molozlar ile uğraşacak mıyız? Aile apartmanındayız ve büyük bir tadilat yaptık daha yeni, sırf benim internetim için böyle bir uğraş ile kimse uğraşamaz izin vermezler.ulan yinemi geldin trollünemi yapıyosun bu işler öyle olmuyor güzel kardeşim lütfen yapma şunu artık
Bana onu da demiyorlar hocam, upload hakkında konuşmuyorlar, cımbızla laf alıyorum ağızlarından upload konusunda. Bu konuyu açtıktan sonra aradım upload hızım düşük diyorum aynı paketi alan arkadaşlarım daha çok alıyor diyorum, bana diyor 32mbps alıyorsunuz normal hızınız diyor. Ulan ben onu mu diyorum yükleme hızı sorunlu diyorum, ona yapabileceğimiz bir şey yok, modemin yeri sorunlu falan binbir türlü bahane uyduruyorlar.-Merhabalar upload hızım çok düşük bunu sebebi nedir?
-Nedeni paketinizden kaynaklı isterseniz 250 TL karşılığında hızınızı yükseltebilirim
-Tamam yükseltin
1 Ay-Hafta sonra..
-Merhabalar geçenlerde upload hızım çok düşük diye aramıştım ve paketimi yükselttiler fakat gene aynı sorun ile karşı karşıyayım
-pakedinize göre iyi bir upload hızı alıyorsunuz isterseniz yükseltebiliriz
ve sonsuz döngü.. resetleri saymıyorum bile.
Taahhüt'ler varken üst paketlere geçebildiğinizi biliyorum. Keşke temsilci ile konuşabilseydim. Buna benzer durumda arkadaşımın başına gelmişti. Hız değerleri artarsa internetiniz kopar dediler güzelce konuştum. Güncellemek zorunda kaldılar internette kopmadıTürk telekom konu açmıştım sizde cevap vermiştiniz. Normal hızım 35mbps 7 mbps de upload vardı 3 hafta önce bozuldu btk felan heryere şikayet ettim düzeltemeyiz denip hızımı düşürmek istiyorlar. Zorunlu 24mbps'ye düşürmeye çalışıyorlar. Muhtemelen tahhütüm olduğu için ve uygun olduğu için beni caydırmak istiyorlar ve hatta başkalırını dahil edicekler. 35mbps 2 yıllık tahhütüm var 2025 şubatta bitecek 190 tl verdiğim için gerçi onuda 210 tl yapmışlarda yeni birilerini dahil ediyorlar benim hızımı düşürüyolar.
internet sağlayıcıları kayserili olunca ne beklersin çalışanlarıda kayserili.Hocam bu kablo işi için bir yerleri kazmaları veya kırmaları gerekecek mi, molozlar ile uğraşacak mıyız? Aile apartmanındayız ve büyük bir tadilat yaptık daha yeni, sırf benim internetim için böyle bir uğraş ile kimse uğraşamaz izin vermezler.
Bana onu da demiyorlar hocam, upload hakkında konuşmuyorlar, cımbızla laf alıyorum ağızlarından upload konusunda. Bu konuyu açtıktan sonra aradım upload hızım düşük diyorum aynı paketi alan arkadaşlarım daha çok alıyor diyorum, bana diyor 32mbps alıyorsunuz normal hızınız diyor. Ulan ben onu mu diyorum yükleme hızı sorunlu diyorum, ona yapabileceğimiz bir şey yok, modemin yeri sorunlu falan binbir türlü bahane uyduruyorlar.
Sinir oldum TürkNet'i aradım az önce, 56 download 15 upload veriyoruz dediler, dedim garanti mi bu, türk telekom vermiyor dedim biz garanti ediyoruz dediler ama inandırıcı gelmedi.
Dostum evine gelen kablonun yerine çekmeyecek mi onu çıkarıp 30 dklık iş ses kazı vs olmaz o yüzden diyorum mahalledeki elektrikçi ile görüş durumunu anlat destek al ondan o olur derse olurHocam bu kablo işi için bir yerleri kazmaları veya kırmaları gerekecek mi, molozlar ile uğraşacak mıyız? Aile apartmanındayız ve büyük bir tadilat yaptık daha yeni, sırf benim internetim için böyle bir uğraş ile kimse uğraşamaz izin vermezler.
Bana onu da demiyorlar hocam, upload hakkında konuşmuyorlar, cımbızla laf alıyorum ağızlarından upload konusunda. Bu konuyu açtıktan sonra aradım upload hızım düşük diyorum aynı paketi alan arkadaşlarım daha çok alıyor diyorum, bana diyor 32mbps alıyorsunuz normal hızınız diyor. Ulan ben onu mu diyorum yükleme hızı sorunlu diyorum, ona yapabileceğimiz bir şey yok, modemin yeri sorunlu falan binbir türlü bahane uyduruyorlar.
Sinir oldum TürkNet'i aradım az önce, 56 download 15 upload veriyoruz dediler, dedim garanti mi bu, türk telekom vermiyor dedim biz garanti ediyoruz dediler ama inandırıcı gelmedi.