Arama sonuçları: *

1. BurakReiS

Hangi Ethernet Kablosunu Almalıyım

50 metre cat6 kullandım ve hızda herhangi bir düşüş yaşamadım bu arada.
  2. BurakReiS

Yardım 100mbps turknet alıcaz

Adsl seçerseniz hızını 16mb üstüne çıkmaz diye biliyorum yani asla seçme. Vdsl genelde fiber olmayan yerlerde tercih ediliyor. Bölgenizde fiber varsa fiberi seçebilirsin.
  3. BurakReiS

Valorant Tr server stabil oynamalık wi-fi adaptör

Hmm anladım teşekkürler.
  4. BurakReiS

Telefona ne zararı olabilir? Ayrıca modem 5ghz. 1655585085 Arkadaşın attığı ürünü tercih edebilirim
  5. BurakReiS

Tamamdır cevabını bekliyorum.
  6. BurakReiS

Peki ne önerirsiniz adaptör olarak?
  7. BurakReiS

Fiber internet ve 5ms alıyorum. Telefon ile ne kadar stabil olur?
  8. BurakReiS

Arkadaşlar selam, masaüstü bilgisayarım ile tatile çıktım ve modemden uzak odaya sistemi kuracağım. Valorant oynarken stabil Ping değerleri verebilecek bir adaptör önerir misiniz? Ya da iOS’da Wi-Fi ağını bilgisayara bağlayabiliyor muyum, bağlayabiliyorsam da nasıl? Bütçe 100-150 civarı.
  9. BurakReiS

Turkcell superonline fiber nasıl?

100mbps fiber geldiyse 100mbps üstünü bile alabilirsiniz demektir.
  10. BurakReiS

Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz ?

Evet. Zaten 10mb bir internetim olduğu için Tivibu'nun açık ve kapalı arasındaki farkı video izlerken belli oluyor.
  11. BurakReiS

Aynı direkten internet çeken kuzenim TurkNet ile 13 ms alıyor ben ise TurkTelekom ile 25. Bunu kaç kere müşteri hizmetleri ile görüşsem de hiçbir türlü çözüme ulaşamadı. Ayrıca 16mblik paket kullanıyorum ama yaptığım testlerde vs. bana gelen 8-10. Ayrıca geçeceğimiz sağlayacının TV+ veya...
  12. BurakReiS

Arkadaşlar köy gibi bir yerde yaşıyorum ve TürkTelekomluyuz. Televizyona uydu yerine Tivibu kullanıyoruz. Tivibu gibi ek üyeliği olan sağlayıcılardan hangisini önerirsiniz(Örn. Turkcell TV+)? VALORANT oynuyorum ve düşük ping ile oynamak istiyorum.
  13. BurakReiS

Pingim neden komşuma göre yüksek?

Tamamdır bu konuyu abimle tekrardan konuşacağız teşekkür ederim.
  14. BurakReiS

Komşumuzun kablosu daha uzun. Haydaa.. En iyisi hangisi sizce?
  15. BurakReiS

Kutudan gelen kabloyu bunla ben yenileyebilir miyim? Veya Turkcell arıza da çalışan abim bu kabloyu değiştirebilir mi? Bu kabloyu kısaca kimin değiştirme yetkisi var? Dışarıdan siyah ikili kablo ile geliyor ve eve girmeden boncuk konnektörle gri ince bir kabloya bağlanıyor. Sözleşmemiz bitince...
  16. BurakReiS

Onlar TurkNet kullanıyor. Burdan başka neyi atmalıyım?
  17. BurakReiS

Arkadaşlar burada altyapı yok. Tahta direkteki kutudan internet çekiyoruz. Komşum ile ben aynı yerden çekiyoruz fakat onun pingi 15 benim ise 25. Onların kablosu yeni çekildi. Benim modemim yeni onların ki eski. Bunun sebebi ne olabilir? Turktelekom müşteri hizmetlerine sordum ve modemden...
  18. BurakReiS

Türk Telekom Neden Böyle?

TurkNet kullanan komşum, ben 24ms alırken o 14ms alıyor. Turk telekom kullanıyorum ben ve aynı internet kutusundan çekiliyor. Altyapı vs. yok.
  19. BurakReiS

Köye fiber çekebilir miyiz

Allah'ın unuttuğu mahallede fiber altyapı var ama fiber yok.
Top Bottom