Köye fiber çekebilir miyiz

Millet şehir merkezine çektiremiyor köyü düşünmek iyimserlik olur. Ama eğer hiç altyapı yoksa ve merkeze yakında imkansız diyemem buna.
Şu zamanlarda bakır fiyatları çok yüksek olduğundan normal hat varsa bakırları çıkarıp satıp istek olursa Türktelekom çekebiliyormuş 2023 e kadar %90 fiber internet lafı var duymuşsundur :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 kisi ile giden arkadasa 20 sinide turktelekom mobile gecir demisler xd
20 az bir sayı çok daha fazla insan lazım fiber getirtebilmek için.

Ben şehir merkezinde 12 mbit alıyorum sen köyde 20 aldığına dua et daha ne istiyorsun.

Yooo, 100mbps download olsa ona bile razıyım. Almanyadan kuzenim gb/s internet ile hız testi yapıp fotosunu atıp hava atıyor kendimi kötü hissediyorum.
Kankacim bagcilar merkezdeyim Fevzi çakmak yan binamda fiber var bana fiber baglamiyolar koyune nasil baglasinlar

Şu zamanlarda bakır fiyatları çok yüksek olduğundan normal hat varsa bakırları çıkarıp satıp istek olursa Türktelekom çekebiliyormuş 2023 e kadar %90 fiber internet lafı var duymuşsundur :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 az bir sayı çok daha fazla insan lazım fiber getirtebilmek için.
Konu dışı olacak ama bu %90 olayının oy toplamak amaçlı söylendiğini düşünüyorum. Belki de yanılıyorumdur.

Kankacim bagcilar merkezdeyim Fevzi çakmak yan binamda fiber var bana fiber baglamiyolar koyune nasil baglasinlar
Ben şehir merkezinde 12 mbit alıyorum sen köyde 20 aldığına dua et daha ne istiyorsun.
Yooo, 100mbps download olsa ona bile razıyım. Almanyadan kuzenim gb/s internet ile hız testi yapıp fotosunu atıp hava atıyor kendimi kötü hissediyorum.
internet.png

Evim 1000 destekliyor ama 35 alıyorum :) gerek sözleşme gerek fiyatlar.

Allah'ın unuttuğu mahallede fiber altyapı var ama fiber yok.

Gb/s diye bir şey varmıydı ya ben en fazla 4.2 mb/s gördüm Türk Telekom ile

Gb/s diye bir şey varmıydı
Ohoo. Bizim 2-3 saatte yüklediğimiz oyunları dakikalarda yüklüyorlar. Belki yalan söylediğimi düşünebilirsiniz ama youtube'da çok fazla test videoları var. Adamların indirme hızı steam'in sunucularının sınırından daha fazla olduğu için kısıtlanıyor hatta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,107
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri