Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

Fiberin Hakkını Vermek 1000 MBPS

Biz de işte 8 Download la 150 Pingle oynuyoruz... 🚬
  2. ByEfe04

Telsiz kullanım ücreti borcunu 3.105 TL gösteriyor

Bende de turkcell uygulamasında 60 TL borç gösteriyor, faturasız hattım var zaten paket bitince kullanamıyorum bu borç nerden nasıl kesilmiş anlayamadık.
  3. ByEfe04

TürkNet Muhteşem Hızları

Hesaplamalarıma göre GTA 5 oyununu 20DK civarında indiriyorsunuz doğrumudur? :oops:
  4. ByEfe04

Yardım 1,5Mb Upload İle Nasıl Yayın Açabilirim?

Çamur gibi görüntü oluyor :D
  5. ByEfe04

Türkiye'de hız limitleri kesinlikle kalksa nasıl olurdu?

Yok dostum var, kablonet kampanyalarında bulunuyor.
  6. ByEfe04

İşte bundan bahsediyorum..
  7. ByEfe04

Türkiye internet konusunda avrupadan çok geride. Yurt dışında adamlar 30 40 dolara 70 80 Download 70 80 de Upload hızları alabiliyorken biz burada 80 90TL ye 50 Download 5 Upload alabiliyoruz. Altyapı sorunları, ping, anlık kesintilerden bahsetmiyorum bile.
  8. ByEfe04

KABLONET ALINIR MI ?

Nasıl yani? Mesela bizim evde şuan ben oyun oynarken ev halkı da bağlandığından ping oluyor, ben kendime özel ağ oluşturup pingsiz oynayabiliyormuyum?
  9. ByEfe04

Vodafone sürekli beni arıyor!!!

Telefonu açıp sapıkmısınız kardeşim diyip kapat.
  10. ByEfe04

Eve fiber gelmiş internete nasıl bir yararı olur? nedir bu fiber?

Sağol bende az önce gördüm 2MPS upload kötüymüş 5 olsaydı en azından yayın düşünebilirdim :( Birde zaten orada yazdıkları hızları verebiliyorlarsa yeter fiberi salla :D
  11. ByEfe04

Aga bu ne biçim bir şey? :D Sitelerindeki paketlerde bile upload yazmamışlar 🤦‍♂️ https://www.turksatinternet.net/kablonet-kampanyalari/eglenceli-kampanya/
  12. ByEfe04

Tamamdır fiber geldiği için düşünüyoruz artık bakalım, KabloNet iyi mi kötü mü biraz araştırıp ya devrederek yada taahhüt ü bekleyerek geçeceğiz İnşallah :D Birde bir sorum olacak bu 79TL lik 25MPS download paketinin upload ı tahminen kaçtır? 5 civarı felandır diye düşünüyorum?
  13. ByEfe04

Dostum şimdi baktım kablonet in broşürü aylık 79TL ye 25MPS download, upload yazmıyor sınırsız yanında da tv için birkaç sinema programı falan filan böyle bir broşür asmışlar. Bizim internet dediğim gibi 8MPS down 0.50 Upload fibere geçsek de bu böyle kalacağı için sanırım kablonet e geçmek daha...
  14. ByEfe04

O iş nasıl olacak? Yani şuanda TTnet zyxel modem kullanıyoruz türk telekom olarak geçiyor sanırım operatörümüzü mü değiştirmemiz lazım modem ile?
  15. ByEfe04

Arkadaşlar binanın panosuna fiber geldi gibi bir şey asmışlar döşüyorlardı zaten bitmiş sanırım. İnternetlerden anlarım ancak böyle detaylı değil, fiberin çok hızlı olduğunu biliyorum ancak bizim internet çok kötü 7 Download 0.50 upload alıyorum. Şimdi bu fiberin gelmesi internet hızını...
  16. ByEfe04

GTA 5 KAÇ SAATTE İNER

2 günde iner.
  17. ByEfe04

Superonline 96 dowload 96 upload ??

Şu ülkede zaten internet sorunlarını çözüp uygun fiyatlardan yüksek hızlar sunabilseler çok güzel olacak. Aslında zaten sunabilirler bu gördüğün hiçbirşey aslında çok daha yüksek hızlar da sunabiliyorlar.
  18. ByEfe04

Son Günlerde İnternette Yavaslamalar

Az önce arkadaşla CS 1.6 girdim internet 10 DK da bir 15 20 Saniye gidiyor geri geliyor kanser oldum.
  19. ByEfe04

GTA5 İndiriyorum kaç yılda iner?

Dostum sanırım 2 gün sürer. Bende yaklaşık aynı hızda internet kullanıyorum 2.5 günde indi.
  20. ByEfe04

İnternet hızınız nasıl?

50 Dolara yayıncı internetleri var. Bizim burda da 50TL ye anca 5 down 0.50 Upload alırsın. :(
Top Bottom