Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

Türk Telekom 15 gün internet yok dedi?!

1 aydan uzun bir süre aralıksız internet kesintisi yaşamışlığım var geçmiş olsun başa gelen çekilir
  2. CesarVialpando

Türk Telekom İnterneti Çıldırtıyor

Valla sanki düzeldi gibi 1 saattir bir sorun çıkmadı :)
  3. CesarVialpando

Denediğim yöntem olmazsa bunu denerim hocam.
  4. CesarVialpando

Hocam ben bu ayarı anca yapabildim. Tam olarak ne işe yarıyor bu ayar?
  5. CesarVialpando

Böyle bir durumda 87mbpsyi geçmez internet hızı olur biter diye düşünüyorum hocam. 1701774645 Atacağım mutlaka şuan yoğunum biraz.
  6. CesarVialpando

Müsait bir zamanda deneyip geri dönüş yaparım buraya.
  7. CesarVialpando

1701774065 Bu model hocam 5650. 1701774096 Valla buraya kadar geldim sonrasını yapamadım.
  8. CesarVialpando

Ya normalde düşük değil de bir anda oluyor zaten o düşüş. 1701772294 Onu nasıl yapacağım hocam?
  9. CesarVialpando

İnternet şu an 100mbps. Ama 100mbps ile uzaktan yakından alakası yok. Şöyle anlatayım. Mesela tarayıcıda bir sekmede Youtube, diğer sekmede Instagram açmaya çalışıyorum. Instagram açılıyor, ama Youtube sürekli yüklenmeye çalışıyor ama yüklenmiyor. Az önce de aynısı başıma geldi. Tam 4 dakika...
  10. CesarVialpando

Türk Telekom Modemde DSL Işığı Yanıp Sönüyor

Sadece bizim internetimiz yok geri kalan herkesin var. Bölgesel bir arıza olduğunu düşünmüyorum.
  11. CesarVialpando

Türk Telekom Modemde DSL Işığı Yanıp Sönüyor

Bu Türk Telekom beni sinirden deliye döndürecek. Bu yıl nereden baksan 2.5 ay internetsiz kaldık. Bu da yetmezmiş gibi bir de geçen hafta perşembe günü gelen internet 3 gün sonra tekrar kesildi. Olay şöyle oldu. Bir iş için şarteli kapatmamız gerekti. Şarteli kapattık, tekrar açtık. Fakat...
  12. CesarVialpando

Köyde internet almak?

Konuyla alakasız ama Türk Telekom altyapısına sakın bulaşma. 2022 yılına girdiğimizden beri 2-2 buçuk ay internetsiz kaldık. Şu an hala internetimiz yok.
  13. CesarVialpando

Türk Telekom Arıza Kaydı Oluşturma Süreci

Yani daha kısa bir sürede hallolma şansı var mı? 1644083335 Eğer öyleyse ben darlarım hiç problem değil benim için.
  14. CesarVialpando

Türk Telekom İnternetini Sakın Almayın ve Kullanmayın!

Ben neredeyse bir aydır internetsiz kaldım. Şakasız.
  15. CesarVialpando

Türk Telekom Arıza Kaydı Oluşturma Süreci

Merhabalar. Belki beni forumda Türk Telekom'dan yakınırken görmüşsünüzdür. Aradığımızda internetin gelmesi için bize 1 hafta beklememiz gerektiğini söylediler. Ben de bunun üzerine arıza kaydı oluşturmaya karar verdim. Bu süreç nasıl işler? Eğer ben bu kaydı oluşturursam bu 1 haftalık süreyi...
  16. CesarVialpando

Türk Telekom İnternetini Sakın Almayın ve Kullanmayın!

Aynen öyle. Birkaç saatte halledecekleri şeyi 1 haftada hallediyorlar. Bekle şimdi 1 hafta daha. Tatil 2 hafta zaten, 1 haftası çöp oldu.
  17. CesarVialpando

Türk Telekom'dan Vazgeçersem Cayma Bedeli Öder Miyim?

Tam bir aydır çektiğim bu rezil internete daha fazla dayanamayacağım. Kendileri canları sıkıldıkça interneti kesiyorlar. Ve bugün aradığımızda internetin bir hafta sonra geleceğini söylediler. Bu ilk de değil ayrıca. Biliyorsunuz ki Ocak ayında bir yasa çıktı. Eğer ben Türk Telekom'dan vazgeçip...
Geri