Türk Telekom 15 gün internet yok dedi?!

Mehmet Ali Aladağ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
278
Merhaba arkadaşlar dün bizim sitede bir tadilattan dolayı internet kesilmişti sonra komşularımız müşteri hizmetlerini aradı müşteri hizmetleri de 10 15 gün kadar süre verdi 250 300 kişi mobil veri ile idare ediyoruz bazen mobil veri de çekmiyor Aksaray'da yaşıyorum sizce bir yanlış anlaşılma mı vardır kendim de aramalı mıyım yoksa tekelleşen operatörlerin gazabına mı uğradık.

Merhaba arkadaşlar dün bizim sitede bir tadilattan dolayı internet kesilmişti sonra komşularımız müşteri hizmetlerini aradı müşteri hizmetleri de 10 15 gün kadar süre verdi 250 300 kişi mobil veri ile idare ediyoruz bazen mobil veri de çekmiyor Aksaray'da yaşıyorum sizce bir yanlış anlaşılma mı vardır kendim de aramalı mıyım yoksa tekelleşen operatörlerin gazabına mı uğradık.
o 15 gün 2 Aya kadar uzar benden söylemesi

Bana da 1-2 gün sürecek diye mesaj atmışlardı neredeyse 1 hafta sürmüştü. :D

THH e git kardom direkt şikayet et ardından aboneliği iptal ettir

Aynısı oldu 3 gün beklersiniz dediler 12 gün beklemiştik ev interneti için ve yine TTdan cayma bedeli yok dedikleri halde (3 kere sormuştum) 500 TL fatura çıkardılar ve ödemek zorunda kaldım şimdi komple ttden çıktım Vodafonedayim hiçbir sorunla karşılaşmadım

aynı şeyi ben söylüyordum Allah düşmanıma yaşatmasın
Araştırdım da türk Telekom tek sebebi değilmiş bizim kaşşşar site yöneticisi kimseye sormadan hiçbir arızası olmayan yepyeni 2 yıllık site kapısını ve güvenlik kulübesini değiştirmiş işçiler de kulubeyi sökerken kabloları kesmiş işçiye sordum yok size 2 hafta İnternet dedi gerçekten muz cumhuriyetinde yaşıyoruz

1 aydan uzun bir süre aralıksız internet kesintisi yaşamışlığım var geçmiş olsun başa gelen çekilir

Bu hayatta asla tahammül edemediğim şey internetin olmaması. Allah düşmanımın başına vermesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri