Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

Türk telekom aldığım hızı vermiyor?

Benim altyapı 75 megabit destekliyor fakat 50 alıyordum sonra öğrendim ki modem arayüzü ayarlarında snr margin diye bir muhabbet varmış bu değer ne kadar yüksek olursa internet hattın daha stabil oluyor fakat hızın yavaşlıyor ama bu değeri düşürürsen internet hızın artıyor benim 15db...
  2. Charles Darwin

Yardım 64 mbps türknet için 500 TL değer mi

Bende yeni türknet müşterisi oldum tıkla gelsin üzerinden King Ping Burger siparişi verirsen 6 ay %50 indirim kazanıyorsun tıkla gelsin uygulaması üzerinden kampanyalaea bak görürsün
  3. Charles Darwin

İnternet önerisi istiyorum

Fixnet bizzat kullanıyorum gayet iyi değerlere sahibim TT altyapısından alıyorum
  4. Charles Darwin

fixnet kullanan varmı?

Bizzat kendim kullanıyorum 80mbps alıyorum cs2'de ping değerim 40'ın üstüne çıkmıyor
  5. Charles Darwin

İnternet sağlayıcı önerisi

Fiyatı uçuk zamanında 4-5 sene boyunca kullanmıştım gayet iyi bir firma idi ama ben F/P firma arıyorum
  6. Charles Darwin

İnternet sağlayıcı önerisi

TT altyapısı olan bir yerde yaşıyorum ve şuan Netspeed kullanıyorum firma değiştireceğim önerdiğiniz bir firma var mı? En mantıklı firma olarak aklıma comnet geldi fiyatı da uygun sizlerin düşünceleri nedir?
  7. Charles Darwin

Netbone - FlixNet - RüzgarNet - Millenicom - Comnet nasıldır?

Merak etme sana karşı kasıtlı yapılmış bir şey değildir çünkü bende 2 kere uyarı aldım
  8. Charles Darwin

Gıbırnet Fiyat Güncelleme

Birde Fixnet ben Fixnet kullanıyorum gayet iyi ama gece anlık 1-2 saniye ping artıyor onun dışında problem yok 1689588885 Hayır
  9. Charles Darwin

Fixnet gelen son zam hk.

Bulaşmamak lazım boş yere port kaybedersiniz birde yeni firma aktivasyon ücreti ister çünkü kafası atınca sizden habersiz iptal eden bir firma @19fenerlibey07
  10. Charles Darwin

Fixnet gelen son zam hk.

Yok galiba iptal edip kullanmış olduğun ay veya günün parasını kesip kalanı iade ediyorlar
  11. Charles Darwin

Fixnet gelen son zam hk.

Baya şikâyetçi olan varmış sebepsiz yere iptal ediyorlar diyen var boş yere port kaybedersiniz falan diyorlar vazgeçtim
  12. Charles Darwin

Fixnet gelen son zam hk.

Eğer şimdi 12 aylık alıp peşin ödesem firma bana ne diyebilir ki ?
  13. Charles Darwin

Fixnet gelen son zam hk.

Beyler comnet zam yaptı mı yoksa bilerek indirim mi yaptı 12 ay falan peşin ödeniyor mu ? Ben pek anlamadım https://www.comnet.com.tr/#tarifeler
  14. Charles Darwin

Fixnet gelen son zam hk.

Kendi altyapısında olanlara zam çok yapmıyordu firmalar şimdi eşitlendi
  15. Charles Darwin

Fixnet gelen son zam hk.

4-5 yıllık müşterisi olan beni geçen sene kaybetti bu saatten sonra daha çok kaybeder 😂
  16. Charles Darwin

Fixnet gelen son zam hk.

Türknet ve Netspeed firmasına ne zaman zam gelecek acaba çok merak ediyorum
  17. Charles Darwin

Fixnet gelen son zam hk.

Üzücü aynı mesajı az önce bende aldım yapacak bir şey yok bekleniyordu zaten ayrıca 2 ayım dolsun başka bir internete geçeceğim veya taahhüt bulursam direkt atlayacağım
  18. Charles Darwin

E Devlet Üzerinden Abonelik İptal Ne Kadar Sürüyor?

Aşırı mantıklı acaba bende mi geçsem ? Nerede geçerli bu kampanya şubeye gidip yararlanma imkânı var mı ?
  19. Charles Darwin

Tamam o zaman mükemmel hangi paketi ne kadara alacaksınız?
  20. Charles Darwin

Eğer başka internet firmasına geçeceksen iptal etme geçeceğin internet firmasını ara halletsinler eğer kendin iptal edip geçersen internet aktivasyon ücreti alırlar
Top Bottom