Evet hocam bu bilgiyi gördüm ama deneyimleyen birisi oldu mu hiç onu merak etmiştimAbonelik iptal başvurunuzu eksiksiz iletmeniz halinde 24 saat içinde hizmete ilişkin ücretlendirme duracak. Ayrıca iptal işleminiz de 7 gün içerisinde gerçekleşecek.
kuzenim yaptırmıştı millenicom arıyordu arıyordu iptal etmiyorlardı bir bahane bulup geçiştiriyorlardı e-devletten iptal etti 2 saat içinde internet gitti 1 hafta içinde de üyeliği iptal olduE
Evet hocam bu bilgiyi gördüm ama deneyimleyen birisi oldu mu hiç onu merak etmiştim
Hocam çok teşekkürler tam aradığım bilgi. Ben de millenicom'u iptal edeceğimkuzenim yaptırmıştı millenicom arıyordu arıyordu iptal etmiyorlardı bir bahane bulup geçiştiriyorlardı e-devletten iptal etti 2 saat içinde internet gitti 1 hafta içinde de üyeliği iptal oldu
kardeşim aramakla hiç uğraşma vakit kaybı ne yaparsan yap iptal etmeyecekler git kayıt oluştur ya seve seve ya .... yapacaklar yani aradıklarında da iptal etmek istiyorum de kes at üstelerlerse kapat yüzlerine iptal oldugunda mesaj gelecek zatenHocam çok teşekkürler tam aradığım bilgi. Ben de millenicom'u iptal edeceğim
Eğer başka internet firmasına geçeceksen iptal etme geçeceğin internet firmasını ara halletsinler eğer kendin iptal edip geçersen internet aktivasyon ücreti alırlarE Devletten üzerinden millenicom abonelik iptalimi gerçekleştireceğim ama ne kadar sürede sonuçlanıyor?
Hocam türk telekom herhangi bir kurulum ücreti almıyor. Abonelik iptalini onlar yapar ise de online özel tarifelerden yararlanamıyormuşum.Eğer başka internet firmasına geçeceksen iptal etme geçeceğin internet firmasını ara halletsinler eğer kendin iptal edip geçersen internet aktivasyon ücreti alırlar
Tamam o zaman mükemmel hangi paketi ne kadara alacaksınız?Hocam türk telekom herhangi bir kurulum ücreti almıyor. Abonelik iptalini onlar yapar ise de online özel tarifelerden yararlanamıyormuşum.
Ama şeye dikkat et bak bulunduğun yerde müsait port var mı bir sor türk telekoma ondan sonra aylarca port boşalmasını beklemeHocam türk telekom herhangi bir kurulum ücreti almıyor. Abonelik iptalini onlar yapar ise de online özel tarifelerden yararlanamıyormuşum.
50mbps paket ilk 6 ay 130tl son 18 ay 250tlTamam o zaman mükemmel hangi paketi ne kadara alacaksınız?
kendi portum boşa çıkacak zatenAma şeye dikkat et bak bulunduğun yerde müsait port var mı bir sor türk telekoma ondan sonra aylarca port boşalmasını bekleme
Aşırı mantıklı acaba bende mi geçsem ? Nerede geçerli bu kampanya şubeye gidip yararlanma imkânı var mı ?50mbps paket ilk 6 ay 130tl son 18 ay 250tl