Neler Yeni

E Devlet Üzerinden Abonelik İptal Ne Kadar Sürüyor?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
E Devletten üzerinden millenicom abonelik iptalimi gerçekleştireceğim ama ne kadar sürede sonuçlanıyor?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Abonelik iptal başvurunuzu eksiksiz iletmeniz halinde 24 saat içinde hizmete ilişkin ücretlendirme duracak. Ayrıca iptal işleminiz de 7 gün içerisinde gerçekleşecek.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E
Abonelik iptal başvurunuzu eksiksiz iletmeniz halinde 24 saat içinde hizmete ilişkin ücretlendirme duracak. Ayrıca iptal işleminiz de 7 gün içerisinde gerçekleşecek.
Evet hocam bu bilgiyi gördüm ama deneyimleyen birisi oldu mu hiç onu merak etmiştim

Reindi

80+ Silver
E

Evet hocam bu bilgiyi gördüm ama deneyimleyen birisi oldu mu hiç onu merak etmiştim
kuzenim yaptırmıştı millenicom arıyordu arıyordu iptal etmiyorlardı bir bahane bulup geçiştiriyorlardı e-devletten iptal etti 2 saat içinde internet gitti 1 hafta içinde de üyeliği iptal oldu

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kuzenim yaptırmıştı millenicom arıyordu arıyordu iptal etmiyorlardı bir bahane bulup geçiştiriyorlardı e-devletten iptal etti 2 saat içinde internet gitti 1 hafta içinde de üyeliği iptal oldu
Hocam çok teşekkürler tam aradığım bilgi. Ben de millenicom'u iptal edeceğim

Reindi

80+ Silver
Hocam çok teşekkürler tam aradığım bilgi. Ben de millenicom'u iptal edeceğim
kardeşim aramakla hiç uğraşma vakit kaybı ne yaparsan yap iptal etmeyecekler git kayıt oluştur ya seve seve ya .... :D yapacaklar yani aradıklarında da iptal etmek istiyorum de kes at üstelerlerse kapat yüzlerine iptal oldugunda mesaj gelecek zaten

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
E Devletten üzerinden millenicom abonelik iptalimi gerçekleştireceğim ama ne kadar sürede sonuçlanıyor?
Eğer başka internet firmasına geçeceksen iptal etme geçeceğin internet firmasını ara halletsinler eğer kendin iptal edip geçersen internet aktivasyon ücreti alırlar

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Eğer başka internet firmasına geçeceksen iptal etme geçeceğin internet firmasını ara halletsinler eğer kendin iptal edip geçersen internet aktivasyon ücreti alırlar
Hocam türk telekom herhangi bir kurulum ücreti almıyor. Abonelik iptalini onlar yapar ise de online özel tarifelerden yararlanamıyormuşum.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Hocam türk telekom herhangi bir kurulum ücreti almıyor. Abonelik iptalini onlar yapar ise de online özel tarifelerden yararlanamıyormuşum.
Tamam o zaman mükemmel hangi paketi ne kadara alacaksınız?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
Ama şeye dikkat et bak bulunduğun yerde müsait port var mı bir sor türk telekoma ondan sonra aylarca port boşalmasını bekleme

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Top Bottom