Arama sonuçları: *

1. CrancyLynx

Türknet ping değerleri

hocam her şey olabilir vallahi bilemiyorum.. bizim evdede yoğunluk olunca çekmiyor deli ediyor modem
  2. CrancyLynx

Türknet ping değerleri

hocam ben istanbul dayım bu şekil değerler.. koca istanbula yakışmayan bir sonuç
  3. CrancyLynx

Türknet ping değerleri

kral ister en iyi sağlayıcı olsun altyapı sıkıntılıysa değerler her türlü farklı çıkar
  4. CrancyLynx

1000 mbps Gigafiber 2 daireye yeter mi

kral 35mbps 2 daire kullanıyorduk, ethernet ile 7 ping sabit oynuyordum sıkıntı olacagını zannetmem
  5. CrancyLynx

Yardım Sürekli Bağlantı kopması ?

türk telekom kullanıyordum ara sıra bağlantı kopuyordu. turknete gectim sürekli kopmaya başladı. iki modem var birinde 40 50 mb verirken bizimkinde (wifide) 8 10 veriyor modemden mi kaynaklı
  6. CrancyLynx

Türk Telekom vs Turknet

turk telekom taahut bitiyo 5 gune direkt turknete basvurdum, bağlantı kopmaları videoların yuklenmemesi artık deli etti beni
  7. CrancyLynx

Dns değiştirip girebildiğim discorda bugün giremiyorum

arada banada oluyor turk telekomum mobil veride olsa girmiyor
  8. CrancyLynx

Discord'a VPN ile girmek güvenli mi?

Kral bende 7 10 ping oynuyorum warp.ile 45 55 internetine bağlı
  9. CrancyLynx

Bugün 3 saat valo oynadım CS oynar gibi ,50 MS de oynadim kral 1728502731 Niye la
  10. CrancyLynx

cloudflare warp kullanıyorum cok iyi ping sorunuda yok
  11. CrancyLynx

WIFI OLMAYAN ANAKART

Valla tam bilgim yok adaporler icin
  12. CrancyLynx

WIFI OLMAYAN ANAKART

telefonunu ethernet olarak kullanabilirsin geçici olarak :D ama cihaz alman gerekiyor veyahut wifi güçlendirici alığ onup ethernet girişiyle ethernet kullanabilirsin
  13. CrancyLynx

Öneri BAĞCILARLI ARKADAŞLARA MÜJDE

yenimahallede oturuyom ortalama kaç yıla getirirler yoksa ben kendim gidip altyapı yerleştiricem kaç yıl oldu yeter artık hangi yüzyılda yaşıyoruz
  14. CrancyLynx

Yardım Yüksek hız internet önerisi

altyapına göre olmuyormu hız işi hocam max kaç destekliyor bir kontrol et
Top Bottom