Arkadaslar ben yeni pc topladim tecrubesizim biraz bu konuda wifi ozelligi olmadigini bilmiyordum.eternetle de baglanmam zor olur arada çok oda var baska ne gibi cozum onerirsiniz bi kac cihaz varmis sanirim ya da wifi drive kursak ise yarar mi ?
Anakartına uygun wifi kartı yada USB wifi adaptörü alabilirsin.Arkadaslar ben yeni pc topladim tecrubesizim biraz bu konuda wifi ozelligi olmadigini bilmiyordum.eternetle de baglanmam zor olur arada çok oda var baska ne gibi cozum onerirsiniz bi kac cihaz varmis sanirim ya da wifi drive kursak ise yarar mi ?
Oneriniz var mi hocam hic anlamam bu islerden ya :/Anakartına uygun wifi kartı yada USB wifi adaptörü alabilirsin.
usb wifi adaptörü alabilirsin istersen bütçe nedir?Oneriniz var mi hocam hic anlamam bu islerden ya :/
Hocam bunlar adaptor kitleriyle ayni mi daha mi farklibütçen varsa bunu al ben uzun bir süre kullandım wifi li anakarta gecince boşa cıktı memnundum
FENVI WiFi 6E AX210 5374Mbps kablosuz PCIE adaptörü Tri Band 2.4G/5G/6Ghz için uyumlu Bluetooth5.3 aÄ WiFi kartı Win 10/11 - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
bunda da bluettot var fiyatı iyimiş
Fenvi WiFi 6 AX900 USB Dongle Bluetooth 5.3 USB Kablosuz Adaptör Ãift Bant 2in1 WIFI6 Alıcı 2.4G 5G PC Laptop Için Ãcretsiz Sürücü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
telefonunu ethernet olarak kullanabilirsin geçici olarak ama cihaz alman gerekiyor veyahut wifi güçlendirici alığ onup ethernet girişiyle ethernet kullanabilirsinArkadaslar ben yeni pc topladim tecrubesizim biraz bu konuda wifi ozelligi olmadigini bilmiyordum.eternetle de baglanmam zor olur arada çok oda var baska ne gibi cozum onerirsiniz bi kac cihaz varmis sanirim ya da wifi drive kursak ise yarar mi ?
telefonunu ethernet olarak kullanabilirsin geçici olarak ama cihaz alman gerekiyor veyahut wifi güçlendirici alığ onup ethernet girişiyle ethernet kullanabilirsin
Valla tam bilgim yok adaporler icinMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam telefon iphone 15 sarj giris yeri kasada yok baglanamiyorum bu powerline adaptorler nasildir