Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Millenicom Kopma ve Ping Sorunu

Bakıcaz ya olabilir şuan biraz yoğunum boş vakitte olabilir.
  2. D

Her zaman daha az bilinen firmalar da ücretler daha az. 1685464776 Port değiştirdi Türktelekom ekibi şuan kopma yok ama ping sorunu devam ediyor buna ne yapabilirim ki
  3. D

60852kb çıktı
  4. D

Sitelerinde alabiliceğimiz max hız için test göremedim deniycektim de. Bir de ben Millenicom da şuan engelli vatandaşlar için olan fiyat tarifesini kullanıyorum Fixnet de sanırım oda yok.
  5. D

Millenicomu uzun süre kullanan sorun yaşayan biri bilir ki millenicom müşteri hizmetleri rezalettir. Ararsın bi bakalım derler teknik menüsüne aktarır arıza kaydı açılır ve beklersin.
  6. D

İlk millenicoma geçtiğimde de çok sorun yaşadım sonra sorunlar kesildi şimdi tekrar başladı. Değiştirmek bir çözüm mü bilemiyorum. Şuan mahallede çok fazla kazı ve yol yapımı var onlardan kaynaklı olabiliceği geldi aklıma ama bizim sokakta bişi yapılmıyor.
  7. D

Bayadır Millenicom kullanıyorum ve baya uzun süre hiç sıkıntısız kullandım diyebilirim. Bu aralar yine sıkıntılar çoğalmaya başladı. Ping çıkması ve şuanda da sürekli olarak kopma yaşıyorum. İnternet geliyor 2 dakka 5 dakka sonra geri gidiyor. Saniyelik bile gidip geliyor oyun oynarken çok sinir...
Top Bottom