Arama sonuçları: *

1. D

Uydudan gelen kabloyu modeme nasıl bağlarız

Tv kablosu evet arkadaş belirtmesine rağmen vatanda bunu aldırtmışlar maalesef
  2. D

Uydudan gelen kabloyu modeme nasıl bağlarız

Arkadaş yeni modem almış ama uydudan gelen kablo bu modeme uygun değil ne yapması gerekir yardımcı olabilir misiniz
  3. D

Vodafone ev interneti 2 gündür yok ve sorunumuz hâlâ düzeltilmedi!!!

Girdim şuan ne yapmam gerekiyor
  4. D

Kullanıcı adı ve şifre var modem huaweinin modeli modem arayüzüne girmem için diyorsanız gireyim şuan hemen
  5. D

Gecenin 2 sinde evin interneti bi anda sebepsiz gitti ve her türlü şeyi denememe rağmen düzelmedi müşteri hizmetlerinde sadece telesekreterle konuşuyoruz ve o da kontrol sağlandı bir sorun yok tekrar kurulum yapın diyor ama modemin kabloları doğru takılı hiçbir sorun yok yardımcı olucak var mı acaba
  6. D

Modemde internet var gözüküp interneti kullanamıyorum

Fazla mesaj olduğu için ikinci sayfaya kaydı birinci sayfadan ulaşabilirsiniz tekrar aradık halledildi modemi yeniden başlatın denildi başlattık yine aynı gelmedi hâlâ internet
  7. D

Önceki cevaplarlada müşteri hizmetleri konusundan bahsettim zaten aramıştım yani 1724281630 Ama yorum için teşekkürler yinede iyi uykular efenim
  8. D

Bunlarıda yaptım sıcaklığınıda kontrol ettim bir sıkıntı yok modem kendi ayağı üstünde olması gerektiği gibi duruyor ama olmuyor yinede düşüncen için sağol
  9. D

Hocam müşteri hizmetlerini arayıp sormak benimde aklıma gelebilir çok basit bir şey di mi yani bilmiyorsanız garip sorular sormayın 1724233214 Ev interneti benim üzerime kayıtlı değil babamın üzerine kayıtlı 3 tane internet bulunmakta hangisi hangisi için belli değil kendim yapabileceğimi...
  10. D

Teşekkürler 1724225500 Otomatik ödemede ve öyle olunca bağlantıda fatura ödemeye yönlendiriyo genelde 1724232960 Konu hakkında bilen birinin yardım etmesi gerekiyor
  11. D

Gece 2 de oyun esnasında bir anda internet gitti ve düzelmedi modemi yeniden başlattım kabloları kontrol ettim yok yani
  12. D

Tek renk yanıyor her zaman yani yeşil
  13. D

Telefondan veya bilgisayardan girdiğimde internet yok gösteriyor ama modemde internet ışığı açık dns ayarlarını otomatiğe alınca bilgisayarda var gözüküyor ancak yine interneti kullanamıyorum sebebi nedir
Top Bottom