Telefondan veya bilgisayardan girdiğimde internet yok gösteriyor ama modemde internet ışığı açık dns ayarlarını otomatiğe alınca bilgisayarda var gözüküyor ancak yine interneti kullanamıyorum sebebi nedir
internet ışığ hangi renk yanıyor?Telefondan veya bilgisayardan girdiğimde internet yok gösteriyor ama modemde internet ışığı açık dns ayarlarını otomatiğe alınca bilgisayarda var gözüküyor ancak yine interneti kullanamıyorum sebebi nedir
Tek renk yanıyor her zaman yani yeşilinternet ışığ hangi renk yanıyor?
ne zamandan beri böyle?Tek renk yanıyor her zaman yani yeşil
Gece 2 de oyun esnasında bir anda internet gitti ve düzelmedi modemi yeniden başlattım kabloları kontrol ettim yok yanine zamandan beri böyle?
internet servis sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin.Gece 2 de oyun esnasında bir anda internet gitti ve düzelmedi modemi yeniden başlattım kabloları kontrol ettim yok yani
Teşekkürlerinternet servis sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin.
Otomatik ödemede ve öyle olunca bağlantıda fatura ödemeye yönlendiriyo geneldefaturanı ödememiş olabilirsin
Müşteri hizmetlerini arayıp sormadın mı?Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Otomatik ödemede ve öyle olunca bağlantıda fatura ödemeye yönlendiriyo genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu hakkında bilen birinin yardım etmesi gerekiyor
Hocam müşteri hizmetlerini arayıp sormak benimde aklıma gelebilir çok basit bir şey di mi yani bilmiyorsanız garip sorular sormayınMüşteri hizmetlerini arayıp sormadın mı?
Ev interneti benim üzerime kayıtlı değil babamın üzerine kayıtlı 3 tane internet bulunmakta hangisi hangisi için belli değil kendim yapabileceğimi soruyorum yaniHocam müşteri hizmetlerini arayıp sormak benimde aklıma gelebilir çok basit bir şey di mi yani bilmiyorsanız garip sorular sormayın
Sana kolay gelsin o zaman.Hocam müşteri hizmetlerini arayıp sormak benimde aklıma gelebilir çok basit bir şey di mi yani bilmiyorsanız garip sorular sormayın
EyvallahSana kolay gelsin o zaman.
Hangi internet sağlayıcısı seninki dostumEyvallah