Arama sonuçları: *

1. DeeperWeys

İnternet sağlayıcım hala bulundugum lokasyona kendi internetini bağlamadı

Garip millenicomla iletişime geçin bize ilk interneti bağlatmışlardı ondan sonra routerı kurmaya gelmişlerdi
  2. DeeperWeys

DA Forum SpeedTest Yapıyor!!!

millenicom kullanıyorum şuan memnunum
  3. DeeperWeys

Uploadım Neden Yavaş?

Adsl modem zaten 1mbbs upload civarı destekliyor vdsl ise 8mbbs uploada kadar
  4. DeeperWeys

Uploadım Neden Yavaş?

altyapın kötüdür arkadaşında türknet kullanıyor diye aynı upload alıcak değilsiniz
  5. DeeperWeys

Bu internet drop olmadan düzgün yayın yapar mı?

download ile alakası yok
  6. DeeperWeys

Yardım yardım saçma sapan bildirim geliyor

kesparsky kurarak virüsleri temizleyebilirsiniz. bu kural bence duvarlara yazılmalı birkaç istisna haricinde mahalle bilgisayarcılarına vermeyin bilgisayarlarınızı.
  7. DeeperWeys

Millenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç

Bende milenicom kullanıyorum 1 haftalığına azıtımışlardı ping vb şuan yayın açarken bile 75 ping (CSGO) civarı değerlerinde böyle oluyor
  8. DeeperWeys

Milenicom ping sorunu

turkcell müşteri hizmetleri modem açıkmı diye soruyordu bana O konuda diğer Iss lere göre iyiler :D
  9. DeeperWeys

Milenicom ping sorunu

mutlaka bakıcağım umarım sorunu çözerler müşteri hizmetleri sorununuzu mutlaka çözüceğiz içiniz rahat olsun dediler herşeyi zaman göstercek artık beklemeye kaldım mecbur o modemede bir göz atıcağım teşekkürler
  10. DeeperWeys

Milenicom ping sorunu

ben büyük ihtimalle modemden düşünüyorum çünkü ilk aldığımda pingim 35 iken bile biri indirme yapmaya başladında download yerleri görmeye başlıyordu ve bayada ısınıyor modem bu sizce nasıl bir model ? TP-LINK TD-W8961N
  11. DeeperWeys

Milenicom ping sorunu

şuan arıyorum umarım işe yarar çünkü sorun olması çok saçma binada sıkıntı yok altyapı güzel kablo ile bağlanıyorum 1619554164 hat değerlerini sıfırlamalarını istedim pingim düzeldi az dalgalanma yapıyor ama download upload hala kötü ankasya kutusunu kontrol etmeye gelceklermiş ondada sorun...
  12. DeeperWeys

Milenicom ping sorunu

50mbbs 6upload pandemiden dolayı uploadı artırmışlardı
  13. DeeperWeys

Milenicom ping sorunu

acaba işe yararmı ve tam ne işe yarıyor ara hat değerleri ? tam bir bilgim yok.
  14. DeeperWeys

Milenicom ping sorunu

altyapım kötü değil 8mbbs upload 80mbbs download verebiliyor altyapım kötü olsa takmak konuyu bile açmazdım ama dalgalanma yapması çok saçma interneti aldığım ilk 2 hafta çok iyiydi csgo da 45 50 ping alıyordum 32 gördüğüm bile olmuştu
  15. DeeperWeys

en iyi internet hangisi

altyapın en iyi hangisini veriyorsa
  16. DeeperWeys

Milenicom ping sorunu

ben res attığımda veya onlar bir işlem yaptında bir 30 40 dakikalık düzeliyor ama sonradan gene başlıyor bulunduğunuz bölge çok yoğun diyorlar birde geçiştiriyorlarmı ciddilermi anlamadım çünkü gece 3 4 gibide aynı internet
  17. DeeperWeys

Milenicom ping sorunu

merhaba milenicomda ping download sorunu yaşıyorum turkcelldede yaşıyordum internetimde sürekli dalgalanma oluyor ama turkcell adsl ydi bu vdsl bir ara iyiydi milenicomda ama hep dalgalanma yaşıyorum hız testinde bile donuyor 7mbbs ye düşüp geri 48mbbs ye çıkıyor binanın iç tesisatını kontrol...
  18. DeeperWeys

Statik İp Yararlımı (Milenicom)

pingim eskiden csgoda 45 50 oluyordu şimdi 87altına inmiyor 87 kötü değer değil ama faceit kastığım için kötü geliyor acaba bu kadar önerdiklerine göre eski ping değerlerime inebilirmiyim bulunduğunuz bölgede çok yoğunluk var diyorlar koronadan dolayı
  19. DeeperWeys

Statik İp Yararlımı (Milenicom)

merhaba milenicom 35mbbs paket kullanıyorum oturduğum bölgedeki yoğunluktan dolayı sabit değerler alamıyorum eskiden yoğunluk yokken çok iyiydi müşteri hizmetleride statik ip ile değerleri sabitleyebileceklerini söylediler sizce işe yararmı ?
  20. DeeperWeys

Günlerdir internet kesiliyor veya hiç gelmiyor

Hatdeğerlerinden çok fazla anlamıyorum ama bizede turkcel iki kez öyle demişti ve sorun çıkmamıştı milenicoma geçmiştik şuan gayet iyi. (Yanlış yönlendirme gibi olmasın sadece düşüncemi ve yaşadığım birşeyi anlattım internetden anlayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır)
Top Bottom